跳至

首頁

尾頁

別墅

HELLO KITTY又黎澳門,你地去唔去呀

如題.

由27/7 ~ 3/9係tower度,有hello kitty smarthouse睇,入場費大人$20,小童$10,另外分時段有hello kitty 同你合照,每次限30人,$30/人.

如有錯漏,請更正.

大宅

Re: HELLO KITTY又黎澳門,你地去唔去呀

去呀~ 等老公出完trip+冇咁多人就去啦~~~~~ 我中意kitty~

hk果個我去唔到,澳門呢個細細地梗要去啦
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

別墅

最愛=貓仔,

我以為個個都去哂

原來仲有你係度

大宅

我成個星期得星期五六晚可以夜訓炸~ 緊係上下網啦...

http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

咁你又幾時會去呀?

買$10票仲包括有去完hk secret house票尾 + 長者~

Siao 寫道:
如題.

由27/7 ~ 3/9係tower度,有hello kitty smarthouse睇,入場費大人$20,小童$10,另外分時段有hello kitty 同你合照,每次限30人,$30/人.

如有錯漏,請更正.

子爵府

thks info

好想去呀 ~~
安排下先

請問如何check 到同hello kitty 影相的時段呢?
thks

子爵府

最愛=貓仔
可以約埋一齊去呀
pls check pm

別墅

Dear all,

Good morning

addfish~我會係明天去tower,幫你地chk下.

子爵府

Siao

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

去丫..我係kitty迷黎架 依家summer又可以諗少一日活動囉

大宅

詳情chick呢到呀kitty tower

大宅

我星期四個日去左la....因為我超中意hello kitty...
所以咁快就去....不過就唔係想像中咁靚lu...都係期待香港戈個....不過影相就幾好...我下次都唸住再帶bb去多一次..
hello kitty只會係星期六,日下午3:00-5:00先會出現同大家影相.....要$30一次...
最後有紀念品可以買..分別有t-shrit同袋..各$250...
白老虎造型kitty公仔..$168..如果是但買左一樣就會送一張香港secret house ge入場卷一張....

侯爵府

我囡囡今日同kitty映左張相, 但係唔記得攞..... 唔知聽日去攞唔攞得番呢..... :cry:

別墅

今日我見到nienie張相呀!

別墅

我"琴"日去左喇,間屋好細,有d失望,舊年聖誕個次仲靚啦.不過D小朋友一樣咁開心.

侯爵府

alice
你幾時, 係邊度見到nie nie張相呀? 因為我尋日專登去問, 佢話冇見, 如果有只會係張枱度, 冇就冇架啦.... :cry: 好慘呀....

別墅

gina,

我星期六, 3:00見到nienie張相係

侯爵府

alice
thx~~ 咁可能真係冇左lu.... :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

B桐豬之媽咪 寫道:
我星期四.....
....不過影相就幾好...我下次都唸住再帶bb去多一次......
hello kitty只會係星期六,日.....要$30一次...
....

吾好意思, 想問下各位澳門媽媽 : 因為我想月底去澳門, 又打算睇Hello Kitty, 但香港這個, 在場內是不准影相的, 只可用$50同合主辦單位的Kitty合照.

在澳門是否可以在場內周圍自由影相呢.

侯爵府

big cat
澳門果個係可以映相o既, 但係我諗會細香港果個好多, 同埋d kitty都係cardboard黎o既.... 但係同kitty映相就澳門平d, 好似30蚊姐~~

首頁

尾頁

跳至