意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 89|主題: 88237

依家買 LV Reporter 會唔會好out?

大宅

國民生產總值:1148

依家買 LV Reporter 會唔會好out?

如題.

大宅

國民生產總值:1431

Re: 依家買 LV Reporter 會唔會好out?

只耍自己鐘意, 無話out 唔out, 況且LV D 款都好襟興
明日之<猩> - 卓彥

珍珠宮

國民生產總值:42397

畀面勳章 BK Milk勳章

冇錯~~而家都好多人用丫~~包括我!
我用緊大既reporter, 我覺得襯衫好型架~~

子爵府

國民生產總值:10494

曳人 寫道:
只耍自己鐘意, 無話out 唔out, 況且LV D 款都好襟興

我都係咁話,最緊要你自己點睇

男爵府

國民生產總值:5472

好媽媽勳章 畀面勳章

我舊年先買佐一個..
自己中意就唔會out 啦!!!

大宅

國民生產總值:1594

may(14) 寫道:
我舊年先買佐一個..
自己中意就唔會out 啦!!!

ME TOO

侯爵府

國民生產總值:23736

我3年前已經用緊reporter, 到而家仲有好多人用同買, 點會out呢!

大宅

國民生產總值:4020

我都係咁話, l.v.款吾會out得太離普

大宅

國民生產總值:2339

聽人講reporter都幾重, 裝埋野更加重, 有媽咪曾經話咩到膊頭痛, 如果你多野袋出街的話要注意呢一點.

大宅

nausica 寫道:
聽人講reporter都幾重, 裝埋野更加重, 有媽咪曾經話咩到膊頭痛, 如果你多野袋出街的話要注意呢一點.

Thanks! LV 基本上個個都重. 所以揀個斜 咩好過手挽.
咁多人覺得唔 out , 咁我買啦. 因為我覺得 reporter 對我會實用些, 我多數都係 casual wear, 返工都可以著 jeans.

水晶宮

國民生產總值:51426

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

曳人 寫道:

Agree

男爵府

國民生產總值:7406

係呀, 現在街上都好多人用, 我果個用左over 10 yrs, 殘殘地, 上年去法國先幫人買 左2個

男爵府

國民生產總值:6828

同意, 我都覺得個reporter無放野都重, 成日咩一陣就已經膊頭痛, 所以我都好小用. 早排仲諗住去米蘭放左佢tim. 妳都係諗清楚.
nausica 寫道:

大宅

雙子媽媽 寫道:
同意, 我都覺得個reporter無放野都重, 成日咩一陣就已經膊頭痛, 所以我都好小用. 早排仲諗住去米蘭放左佢tim. 妳都係諗清楚.
[quote]
nausica 寫道:
[/quote]

Thanks for advice. I tried the reporter today. 我覺得唔係重的問題, 而係厚的問題. 估唔到揹左上身, 真係咁厚. I think I need to target another one.
Thank you.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.