意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 15|主題: 84845

到我豬豬半歲啦 - 多謝各位BK mummy既支持

男爵府

國民生產總值:5565

到我豬豬半歲啦 - 多謝各位BK mummy既支持

好開心呀, 雖然豬豬一路都要補一餐奶粉, 但係總算餵到半歲, 由真係無奶到而家都可以足夠佢大部份既需要, 最辛苦果段時間過左, 而家都想繼續到佢一歲. 唯一係佢而家唔肯埋身食, 有d失落.
係呢度仲要多謝之前我唔夠奶, 塞乳線時, 比意見我既mummy - hellocandy, 文里文靜等等..... 無左各位BK mummy, 我諗我唔會成功.
另外, 希望唔夠奶既mummy唔好放棄, 只要有恆心就會成功.

大宅

國民生產總值:3728

Re: 到我豬豬半歲啦 - 多謝各位BK mummy既支持

複式洋房

國民生產總值:287

WE ARE PROUD OF YOU....
WORK HARD

男爵府

國民生產總值:7768

LittlePigmom,

Congratulation!!
Please keep going!!!!!!!!!!

Hayes mama

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

國民生產總值:6628

LittlePigmom,

客咩氣吖! 其實最緊要係自己有冇心啫, 你有心餵, 只要旁人提點吓就ok, 我都係將人哋教我嘅, 我教返你囉! 大家一齊繼續努力
該用戶已被刪除

等待驗證會員

國民生產總值:912

繼續努力

男爵府

國民生產總值:9381

Congratulation!!

男爵府

國民生產總值:9621

男爵府

國民生產總值:7339

傻啦!
要多謝係你自已同你隻豬仔,
我呢c9仔只係上來搭下爹,
既然你係呢段路上可以來到呢一站!
咁你就要繼續去下一站喇!知道嗎?

[size=large]別放棄!加油吧!

大宅

國民生產總值:2641

大宅

國民生產總值:4177

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.