跳至

首頁

尾頁

男爵府

想買部多功能打印機,請問有咩意見 ?

想買部多功能打印機, 需要用 Fax, Scanner, Copier...
請問有咩意見 ?

侯爵府

2019新春慶豚圓 熱血勳章

Re: 想買部多功能打印機,請問有咩意見 ?

推介hp :-P
我用近個部係 "hp officejet 5510" all-in-one

男爵府

我推介 brother , 我 用緊非常好用, 顏色好靚.
你問吓賣 printer 嘅商舖就知型號. 可 copy, scanner, fax,$9xx 有交易.

煒良媽咪 寫道:
推介hp :-P
我用近個部係 "hp officejet 5510" all-in-one

大宅

hp all in one 好差, 我買左部, 成日 c 機, 同埋可能我部係舊款, 無得 set 定只 print 黑白 (真係好白痴), 又要上hp download 程式先set到...
如果買hp, 最好問清楚, 試真的...

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我果部hp又冇問題喎,都ok架!

芷殷 寫道:
hp all in one 好差, 我買左部, 成日 c 機, 同埋可能我部係舊款, 無得 set 定只 print 黑白 (真係好白痴), 又要上hp download 程式先set到...
如果買hp, 最好問清楚, 試真的...

伯爵府

我公司部hp3330又係好鬼蠢..........
如果一次又用printer又用fax
佢就會好慢好慢...............
壞一樣又要成部攞番去整.............
真係

複式洋房

hp機應該幾好,我有部用

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8