跳至

首頁

尾頁

複式洋房

油塘宿舍比人偷鞋,,,,小心

前日比人偷左二對高跟鞋,真係火都黎埋,各位小心唔好放D鞋係門口。
該用戶已被刪除

Re: 油塘宿舍比人偷鞋,,,,小心

別墅

其實最好將D鞋放番入屋...又美觀D

複式洋房

我隨完後LAZY無攞番入屋囉,以家一對都唔敢放出去LU,被偷時放的時間只由晚上至第日早上就偷左....大家小心D LA

洋房

雖然,我無放鞋在屋外。你地知啦,油塘宿舍四通八達(停車場都直上到黎),照計唔係宿舍d人做,有常識既都唔穿人地d鞋啦,不過,我係你就會整鬼偷鞋果個,灑d痕粉落對鞋等佢逾黎穿!he!he!
;-) :-D :-)

別墅

CINDY媽 :

妳住邊座ka..??我住准美...暫時就未有人愉鞋....
不過...我以前住沙田警察宿舍.就是過比人愉左我老公對(CAT-拖鞋)D賊專簡牌子ka...捉到就知 紀律部隊宿舍
到夠膽愉..

07 ~ Aug ~ 2004 {Christy芷晴}~ 出世 la...

大宅

2019勳章

我個女對puma波鞋比人偷左中午12:00 放屋外 2:00比人偷左,我個朋友住同一座, 一樣比人偷左對Nike波鞋,因對住後樓梯 :-( :-(

複式洋房

各位,我近日聽到一段新聞,話捉到一個專偷人鞋的偷鞋賊,不過係將軍澳,真變態,佢自少鍾意聞人d鞋味,被捉時係後樓梯搵到十幾對鞋,仲專偷女人鞋,真抵佢死

大宅

唔係啩,鞋都有人偷?

複式洋房

Hi CINDY媽,
請問係邊座呀,我住高飛都無聽過,不過都真係要小心D.

民房

大家好.. 我都係住油塘宿舍架... 住高康... 我同對面都有將d 鞋放係門口.... 不過好彩冇人偷.... 不過小心為上... 都係搬番入屋先~~

大宅

我都住准美.無聽過偷鞋,但d看更就好少巡樓,重有係大堂門口舉下隻手就開門,非常兒憘

民房

我住

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8