想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問如果完事後,隔了15分鐘,老公的精液倒流少許出來,是否俉成功呀?

我都係day 20 等緊8月開彩呀
我想問如果完事後,隔了15分鐘,老公的精液倒流少許出來,是否俉成功呀?
我俉知有幾多入左佢呢?有無人試過

洋房

Re: 我想問如果完事後,隔了15分鐘,老公的精液倒流少許出來,是否俉成功呀?

應該都冇事既, 因大部份都入左去, 不過下次最好dodo完用野墊高個patpat about 30 mins先下床, 咁就萬全一點

大宅

Re: 我想問如果完事後,隔了15分鐘,老公的精液倒流少許出來,是否俉成功呀?

明白喇,俉該晒
juliehon 寫道:
應該都冇事既, 因大部份都入左去, 不過下次最好dodo完用野墊高個patpat about 30 mins先下床, 咁就萬全一點

別墅

我都有差不多ge問題: 我唔係15分鐘後, 而係第二朝起身去toilet 時, 先有一d 好似係精液ge 野流出(較似水狀, 唔"結"ga), 然後才有小便, 請問有無問題呢?

男爵府

好媽媽勳章

Airam:
我有時都係咁架!我都想知呀!

侯爵府

Airam 寫道:
我都有差不多ge問題: 我唔係15分鐘後, 而係第二朝起身去toilet 時, 先有一d 好似係精液ge 野流出(較似水狀, 唔"結"ga), 然後才有小便, 請問有無問題呢?

無問題架,因為d 精已經游左入去. 流番出里個d無用架喇!
我都係次次第二朝就去 toilet 流返出里. 依家差不多 8w了!

別墅

jjwmkk ,

Thanks a lot! 事關我次次食炸糊, 都唔知原因何在!

子爵府

冇問題架~ 我都流好多出來, 都試過bingo!

子爵府

您的擔心完全是多餘的,一次男性射精平均3-5 cc.其中只有約0.2-0.4cc的精液可留在體內, 其餘全在射精後半小時左右液化,排出體外.雖然只有0.2-0.4cc精液,但因精液每cc含兩千萬隻以上的精虫,所以你留在體內約有幾百萬隻,而受精卻只要一隻就夠了.
AnnieMak 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

pollybell:
你好勁呀!資料好詳盡呀!咁pro既,你做邊行架?

子爵府

我無所事事架,一日到黑,得閒就睇下關於生BB既資料.所以知少少羅.
pomanc 寫道:
pollybell:
你好勁呀!資料好詳盡呀!咁pro既,你做邊行架?

大宅

pollybell
原來是這樣,明白晒,俉該你
另外我想再請教你何時do do 才能成功生仔仔呢?
有何方法可以有效控制得償所願?

pollybell 寫道:
您的擔心完全是多餘的,一次男性射精平均3-5 cc.其中只有約0.2-0.4cc的精液可留在體內, 其餘全在射精後半小時左右液化,排出體外.雖然只有0.2-0.4cc精液,但因精液每cc含兩千萬隻以上的精虫,所以你留在體內約有幾百萬隻,而受精卻只要一隻就夠了.[quote]
AnnieMak 寫道:
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

AnnieMak :
我曾經看過一個網頁,係講有乜野方法可以生仔仔架。
http://parent.kimy.com.tw/before/page/61.asp?art_id=61
或者你上去睇睇啦!

大宅

好呀,我上去看看,俉該晒你,希望我心想事成

男爵府

好媽媽勳章

AnnieMak :
努力呀!不過個網都係要黎參考架jar,得唔得我都唔知。

大宅

俉緊要,參考吓都無妨,謝謝你

男爵府

好媽媽勳章

AnnieMak :
唔使客氣,都係咁啱見到篇文章姐。所以,攞俾你看看。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
ivf Q & A ... 2 3 4 5 6 .. 260