美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

知唔知 MTM EYE MASK 幾多錢 ?

UP ???

THANKS

大宅

Re: 知唔知 MTM EYE MASK 幾多錢 ?

唔知喎,但我個friend好耐之前用過都話唔好用仲幾貴無記錯好似$8??蚊,你試唔試吓第二隻吖,ultima ll 的產品不錯的又唔係好貴,我自己用緊骨膠原水份 mask$480 1支有75ml eye and face都用得.

男爵府

我都想知好唔好用 ?-(

隻Eye essence complex 又好唔好 ?-( ?-(

好想知 ^^

大宅

Dear kawai呢 ,

Thanks a lot, but I heard that this mask is OK woh but know it's expensive but don't know how much it exactly.

For your said mask, is it just for eye ???

民房

我用過,話對付熊貓眼果種嘛! 850元一set, 個sales話要用3sets先係一個療程, 但我完全唔覺得有用,只覺得肉痛! :tongue:

複式洋房

我真係覺得唔好用wo
一整d 水好快dry 整完d eye mask 無好到重dry 過之前
no good no good 又貴
咩改善黑眼圈呀我唔覺得呀

複式洋房

MTM EYE MASK NO GOOD

BUT I THINK LA COLLINE EYE MASK IS VERY GOOD.

大宅

如果just for eye嘅,我用過la colline同suisse嘅eye mask,兩隻都ok,不過我就覺得貴咗d.

侯爵府

已經加左價嘞!$880

首頁

尾頁

跳至