意見反饋
義工

想生BB 今日: 7|主題: 98689

請問你地睇開邊個婦科醫生呀?

複式洋房

國民生產總值:109

請問你地睇開邊個婦科醫生呀?

我想轉婦科醫生呀又唔知邊個好 ?-( ?-(

男爵府

國民生產總值:9853

Re: 請問你地睇開邊個婦科醫生呀?

我睇沙田的陳帆醫生
幾好幾細心

大宅

國民生產總值:2606

馬靜儀醫生在銅鑼灣,細心親切又好笑容。

瑪瑙宮

國民生產總值:131277

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你本身睇過邊個??點解轉既??

大宅

國民生產總值:3118

我睇沙田翹康吳崇傑(同陣帆同一間). 都係幾好幾細心.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

民房

國民生產總值:85

翹康的余啟文醫生及洗世源醫生都好有口碑
我就睇冼醫生

大宅

國民生產總值:3614

我甘大個人都未睇過婦科醫生, 現在造bb中, 想找醫生 consult advise, 食定葉酸....等問題 (已做左懷孕前檢查), 昨天打電話 book 洗世源醫生, 要等到9月中, 請問各位, 有冇其他好的醫生, 而book 期又唔係甘 full 的介紹。 thanks!!

民房

國民生產總值:14

我全力推薦嘉賓大廈13樓張國良醫生,好耐性,細心,每次檢查一定照超聲波, 又不加錢,與其他婦科醫生不同,借小小檢查又加呢樣個樣!仁醫!

複式洋房

國民生產總值:187

每次檢查幾多錢呢 ?

大宅

國民生產總值:3118

沙田翹康每次大概$400, 血液檢查, 藥物另外收費.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

國民生產總值:3214

deedeet:
可否比資料我啊????

公爵府

國民生產總值:27074

deedeet, 咁即係睇一次照埋u/s 約幾多錢呀?
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

國民生產總值:2584

deedeet
診金多少錢呀?包括照超音波及藥物葉酸嗎?
驗孕及驗血及驗尿嗎?
deedeet 寫道:
我全力推薦嘉賓大廈13樓張國良醫生,好耐性,細心,每次檢查一定照超聲波, 又不加錢,與其他婦科醫生不同,借小小檢查又加呢樣個樣!仁醫!

民房

國民生產總值:22

睇開黃秉浩 (tel: 27231218), 好nice,可以傾講, 診金$360, 超聲波$260

別墅

國民生產總值:894

劉漢基醫生
tel: 2332 3032, 23883903
窩打老道17號金石大廈6樓
(油麻地站, 近YMCA酒店)
佢好有經驗, 聽講超過二三十年, 不過好貴, 第一次睇開file約$1000, 以後每次約$600, 超聲波/陰道鏡都唔加錢.
我第一胎時睇睇下佢就嫌貴, 轉左去翹康睇余啟文, 結果同過程都好順利, 不過最近宮外孕, 睇翹康既醫生就一直斷唔到症, 最後就由劉醫生斷症並做手術, 劉醫生個人都很nice, 不過始終係經驗老到既醫生, 唔會好似同d年輕醫生相處咁自在, 不過有起事上黎, 劉醫生就俾到人好大信心.

男爵府

國民生產總值:6114

好媽媽勳章

各位:
我而家計劃生BB,但未做產前檢查,想問下去家計會做,係唔係要排期好耐,請問余啟文醫生有冇幫人做檢查,大概要幾錢呢?你地點睇呀?

民房

國民生產總值:85

jk0925 寫道:
各位:
我而家計劃生BB,但未做產前檢查,想問下去家計會做,係唔係要排期好耐,請問余啟文醫生有冇幫人做檢查,大概要幾錢呢?你地點睇呀?

家計會做懷孕前驗身服務攸$700 (每位)

香港家庭計劃指導會

余啟文醫生

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.