論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

忽然一周--印 印 搞 我 老 公

賓 主 兵 團 : 雖 然 外 傭 搭 上 男 僱 主 事 件 唔 算 普 遍 , 而 且 感 情 事 係 你 情 我 願 , 不 過 最 近 讀 者 D 小 姐 及 王 小 姐 就 發 生 鵲 巢 鳩 佔 兼 家 變 情 況 , 值 得 各 位 女 僱 主 多 加 注 意 。

印 傭 寫 情 慾 電 郵 俾 我 老 公
我 ( D 小 姐 ) 老 公 係 教 師 , 為 人 老 實 。 最 初 我 請 印 傭 照 顧 囡 囡 , 1 個 月 , 我 發 現 印 傭 傳 情 慾 電 郵 俾 我 老 公 , 跟 住 又 老 公 褲 袋 搵 到 工 人 條 底 褲 。 我 嬲 到 噴 火 , 質 問 老 公 係 咪 同 工 人 有 染 , 佢 唔 認 。 一 時 解 釋 話 : 「 可 能 工 人 文 化 唔 同 , 言 語 上 有 誤 解 。 」 之 後 又 講 : 「 地 下 執 到 條 底 褲 , 唔 知 邊 個 。 」 無 論 理 由 孰 真 孰 假 , 為 免 家 嘈 屋 閉 , 傷 害 夫 妻 感 情 , 我 惟 有 死 忍 。
往 後 , 我 夫 妻 關 係 亦 愈 來 愈 差 , 互 不 瞅 睬 , 衰 佬 更 開 始 沉 迷 上 網 cyber sex 識 女 仔 , 有 次 過 分 到 我 面 前 上 網 作 情 慾 對 話 , 佢 好 似 真 係 當 我 死 ! 在 忍 無 可 忍 下 , 我 大 吵 大 鬧 , 衰 佬 承 認 係 工 人 話 佢 知 cyber sex 網 址 , 網 上 可 以 識 到 好 多 年 輕 貌 美 亞 裔 女 仔 , 有 會 提 供 free sex ( 因 工 人 男 友 都 係 網 上 認 識 ) 。 我 相 信 任 何 男 人 有 免 費 散 餐 , 點 都 會 好 奇 睇 啦 ! 我 一 輪 哭 哭 鬧 鬧 , 衰 佬 仲 趕 我 走 , 唔 俾 我 見 囡 囡 , 後 來 連 門 鎖 、 電 話 都 換 埋 。
離 開 屋 企 之 後 , 我 趁 囡 囡 上 訓 練 班 , 偷 偷 探 望 佢 。 囡 囡 仲 話 見 到 姐 姐 同 爸 爸 一 齊 無 衫 。 聽 完 , 真 係 好 似 俾 把 刀 直 插 入 心 臟 , 痛 到 入 心 入 肺 。 雖 然 中 國 人 話 家 醜 不 外 傳 , 不 過 我 希 望 提 醒 各 位 女 僱 主 , 工 人 一 定 要 由 女 戶 主 聘 請 , 否 則 想 炒 工 人 都 無 能 為 力 , 乜 都 做 唔 到 。 現 時 我 已 經 分 居 , 衰 佬 仲 單 方 面 提 出 離 婚 , 我 真 係 唔 知 點 算 好 喇 !

大宅

Re: 忽然一周--印 印 搞 我 老 公

別墅

為人師表都咁賤格!

十年前 agent 已教,簽合約一定係由女主人出面,全程接觸都由女主人調教。現在看來真有先見!

諗番轉頭,好多婚外情的 case都係兩公婆無繼續培養感情之餘,隻公仲係公司同其他異性有機會持續眉來眼去才出事。

呢件案個衰公,擺明係賤人:點解褲袋有女人內褲(其變態可見一班)?攪野攪到無理個女,俾阿女睇全相!寄語個阿媽要盡快取回撫養權,否則攪到阿女都有問題!

伯爵府

賤工人....狗男女.....

別墅

我都有睇”忽週”,真係離哂譜呀!
口個個工人正一賤人,等天收!

珍珠宮

佢老公會唔會係仲左降頭呀?? 一個人無啦啦點會咁絕??

伯爵府

洋房

咁都得

大宅

大宅

隻c6真係衰到冇人有呀!自己唔

大宅

通姦咁大罪,咪可以即刻同佢離婚,兼申請

子爵府

呢個正一係超級濺男,既然佢咁絕一於去佢學校度唱衰佢等佢唔可以係教育界度立足,一拍兩散。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

老實講,我一睇第一個感覺似"作",因太戲劇化,煽情得滯.(如真既,條pk賤男應該第1個拉去 )
大家做媽咪既,比著邊個都唔會掉低個女,仲要比人趕出門口.我相信好多媽咪都一定爭番個女撫養&報警等等.... 而唔係剩係去望下個女而知道阿姐姐同爸爸無著衫囉.現今hk我相信女人都已經唔會咁.(以上純粹個人感覺)

珊瑚宮

好媽媽勳章

子爵府

醒目開學勳章

忽週一貫作風 可信程度甚低

子爵府

我都覺得係作料

別墅

如無記錯, 無幾耐前係"夫婦情感"有個媽媽話老公同工人搞埋, 情況同忽週內容差不多, 不過個老公好似係外國人........

大宅

別墅

老公可以唔要,衰到咁,一腳伸開佢啦!不過女係自己的,懷胎十月,我一定要爭取.

複式洋房

首頁

尾頁

跳至