單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

單親爸爸

我見到討論區,好似無依個題目,吾知有無單親daddy會入黎我地個單親媽鎷區八下?不過講真吖,單親媽咪會比晒自己的時間與心思比個囝囝囡囡,單親daddy有時爭到個撫養權都係比工人湊or自己亞媽湊....,其實媽咪無左個撫養權係好慘嫁!可能係天性,女性係會天生強烈保護照顧自己的幼小仔女.....,bb時督屎的次數,軟硬已經可以係我地每日既焦點.....
該用戶已被刪除

Re: 單親爸爸

大宅

lonelylonelyheart,

我好明白點解你改依個名,因為個C6點衰都好,離開佢時真係好hurt,好lonely嫁.....,除非一開始就未愛過佢就另題別論,離開佢難,但離開d仔女就更難,我相信係女人的天性,係單親媽咪既討論區,個個媽咪都有自己的囝囝囡囡,吾知冇撫養權的媽咪去晒邊呢??

侯爵府

睛靈勳章

jackpot,

原來妳係單親媽咪, 好佩服妳呀, 咁堅強! 我有時會 post 送物品係單親媽咪 topic, 所以會 睇下尼個topic, 點知見到妳!

大宅

meisuen,

被你發現左添....
,仲唸住瞞得幾耐得幾耐添...
我好努力做正常人呀!!!
該用戶已被刪除

侯爵府

睛靈勳章

妳要堅強d呀! 有mud 唔開心就上 bk 發 up 風啦!

jackpot,

不過我唔會係 skw topic 講妳d 私人野, 放心!

大宅

在你心中永遠有一個好丈夫,在你兒子/女兒心中,在遙遠的天際有一個非常愛他/她的人祝福他/她.

[size=large]"你老公一定很想你的笑容一天比一天的多",相信我,真的.
我ex老公,很久很久已未留意我有沒有笑臉,且討厭我的眼淚...

meisuen,

謝謝您...,但若她們活躍於bk,也會發現的,放心,我預左的了,不過不會特意提起...

侯爵府

睛靈勳章

jackpot,

妳講得好感動呀, 攪到我眼濕濕 tim :-(

複式洋房

我都好想喊呀 :cry:
該用戶已被刪除

大宅

lonelylonelyheart:

你老公係好遙遠既國度同你講:

[size=medium]"老婆,我係准你喊的,但係...喊完要笑番先得嫁"

lonelylonelyheart,相信我,我吾係係到安慰你,只不過我地係聽吾到果個國度的聲音....我都想有一天,有一個真正愛我的人出現...,我一定會,一定要活得好開心,因為我要對得住佢呀!!

首頁

尾頁

跳至