夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

係咪個個老公都睇喊野?

都唔明有咩好睇?
喊碟、喊網、喊書...好討厭,
俾我一次又一次發現佢睇埋d咁既野,
好唔開心呀~

咁鍾意睇其他女人
good luck~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 係咪個個老公都睇喊野?

都唔明有咩咁唔好睇?← 我諗D男人一定都係咁諗....

我老公唔識上網,所以淨係睇碟同書,其實好多男人都係咁,唔係話好多人都係咁你就要接受,但係...對一D我地改變唔到既野,我覺得應該睇開D,唔好咁嬲啦!

子爵府

個個男人都會睇架啦!!!
多定少咁解

民房

[quote]
celeste88 寫道:
個個男人都會睇架啦!!!
多定少咁解

翡翠宮

已經睇過好多個關於"男人睇咸野"呢d topic~~~
其實,我都唔明男人睇咸野咪同女人點解咁鍾意買野的道理一樣囉!!!
有時有d野根本無得解,佢有佢鍾意的野,你有你鍾意的野,男人睇咸野好正常,點解你要去討厭佢呢樣嗜好呢???
你問下你自己又有乜野嗜好???如果你老公又唔鍾意你有呢d嗜好,你又會點呢???
其實,唔一定男人,女人一樣可以睇咸野,但問題係佢睇的態度,如果佢睇得大方,咁即係代表佢無野唔比得你知,你應該覺得開心先啱~~~

子爵府

我老公都有睇~我覺得冇所謂, 所以由得佢~

子爵府

我覺得唔睇喊野既男人係唔正常

子爵府

我諗係男人都鐘意睇喊野 , 邊有貓唔食魚

大宅

應該話,係正常男人都睇咸野!

男爵府

唔睇都唔係男人啦,有時女人都睇架...唔好沉迷就得囉

男爵府

bb012506 寫道:
應該話,係正常男人都睇咸野!

我老公真係吾睇嫁! 所以我都覺得係未佢有問題囉!

別墅

如果唔係病態果隻(例如:一日唔睇就唔舒服嗰d,又或者睇完會做d變態野)
其實睇都無乜問題
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

大宅

我老公有看的.
我自己都有看
昨日2人行....今後3人行
該用戶已被刪除

男爵府

agree...適可而止囉...太沉迷當然吾得啦
mykate 寫道:
我老公都有睇~我覺得冇所謂, 所以由得佢~

子爵府

好媽媽勳章

其實好多男人都會睇...我老公都有睇...我覺得無問題...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

大宅

我老公係最特別一個....佢完全唔睇,我都問個佢,佢話有咩好睇變態,有時間不如睇你未一樣 佢覺得睇係浪費時間,佢寧願做公司架嘢或睡覺好過....

水晶宮

我老公都唔睇架噃, 佢話無咩好睇, 反而我就好奇d, 想睇下~

quote]
baby10 寫道:
我老公係最特別一個....佢完全唔睇,我都問個佢,佢話有咩好睇變態,有時間不如睇你未一樣 佢覺得睇係浪費時間,佢寧願做公司架嘢或睡覺好過....[/quote]

子爵府

me too [quote]
ricecooking 寫道:
我老公都唔睇架噃, 佢話無咩好睇, 反而我就好奇d, 想睇下~

首頁

尾頁

跳至