義工

美容扮靚 今日: 83|主題: 122975

邊隻mascara好?有冇用過dejavu fiberwig mascara?

男爵府

國民生產總值:9161

邊隻mascara好?有冇用過dejavu fiberwig mascara?

我用開lancome,但用得耐,就會令我有熊貓眼,有冇人試過用dejavu fiberwig mascara?係唔係真係會好長?好curl?

子爵府

國民生產總值:11638

Re: 邊隻mascara好?有冇用過dejavu fiberwig mascara?

MJ新裝~~係我用過最勁長勁濃密嘅睫毛液, 用埋打底就好似用左假眼睫毛一樣, 而價錢仲好平$85-(日本買)香港我諗要買水貨

[img align=left]http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/1/4/5/6/cheezmall-img461x509-1153293932cheezmall_img461x509_1151773165555_2-1.jpg[/img]

複式洋房

國民生產總值:273

Re: 邊隻mascara好?有冇用過dejavu fiberwig mascara?

各有各好!
fiberwig要搽3次才有娃娃眼效果, MJ就1~2次已ok,
防水both good ar.
however... 卸妝呢... MJ一定要用卸妝油慢慢卒至落得乾淨, fiberwig用暖水抹兩抹就甩哂,冇咁易卒甩d 睫毛~

珍珠宮

國民生產總值:39362

dejavu fiberwig mascara我用過覺得一舨咋! 唔會再買黎用!

男爵府

國民生產總值:6274

BeautyPinky 寫道:
MJ新裝~~係我用過最勁長勁濃密嘅睫毛液, 用埋打底就好似用左假眼睫毛一樣, 而價錢仲好平$85-(日本買)香港我諗要買水貨

香港o係邊度有得買呀?

別墅

國民生產總值:809

咁用邊隻打底好

子爵府

國民生產總值:10537

Dejavu Fiberwig 我都覺得一般咋~

而家用緊"INOUIID"都好正, 不過價錢掠嫌貴要$300銀一支, 佢係我用過最勁既mascara

等我都try下MJ先, 謝謝推介

子爵府

國民生產總值:11638

millmill & hoyee

水貨店應該有得賣, 好似'靚靚'...個d呢, 我又係yahoo拍賣網見過,不過價錢好似要$135-(好鬼貴,真係賺死佢地呀!) 如果有朋友去日本旅行就托佢幫你買la, 我都係咁咋$85- (早知買定多支)

base 我用屈人寺有售嘅資生堂紅色個支,無記錯好似$60-
:wink:

大宅

國民生產總值:3144

come爸嘩 寫道:
dejavu fiberwig mascara我用過覺得一舨咋! 唔會再買黎用!

agree! me 2, lancome is more better

洋房

國民生產總值:233

大家有無聽過 FASIO,屈人寺有得賣$60支,記得買 "VOLUME",平靚正!

子爵府

國民生產總值:10258

D人話呢枝好用喎。

Chanel最新完美立體睫毛膏 ---有2支,每支3g
Inimitable Mascara Multi-Dimensionnel

全新CHANEL睫毛膏備有專利睫毛掃,讓睫毛可持久定型,締造以下四種立體效果﹕
1. 倍感濃密 、
2. 極致纖長 、
3. 超感捲曲 、
4. 頃刻分明

貨品詳細資料﹕
10 NOIR - BLACK
Made in France
Weight: 3g

(專門店6g賣$200,可使用多次 )

每支售$70
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

別墅

國民生產總值:809

[quote]
millmill & hoyee

水貨店應該有得賣, 好似'靚靚'...個d呢, 我又係yahoo拍賣網見過,不過價錢好似要$135-(好鬼貴,真係賺死佢地呀!) 如果有朋友去日本旅行就托佢幫你買la, 我都係咁咋$85- (早知買定多支)

base 我用屈人寺有售

子爵府

國民生產總值:10537

"MJ"靚靚已經斷左貨啦~ 頭先我買左DIGNITA

大宅

國民生產總值:1486

我自己都用緊 mj o個枝...
不過就得個長字...
所以前幾日買左 darmatical eyes (都係 shiseido ) 枝 volunm (silver) 同 base (red)...
效果先至出 d~

[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1067

Recently I had tried the new one that from HR, quite good bor, waterproof, oil proof and sweat proof lei...and can make your lashes looks very full..

Everytime when I go to gym and when I all sweat, mascara still did not leave me any black eyes underneath arr.....

複式洋房

國民生產總值:143

agree! HR is good!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.