自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

睛靈勳章

余仁生 / 位元堂 / 藥材舖 開奶茶有什麼分別 ?

想問 余仁生 / 位元堂 / 藥材舖 出售的開奶茶除價錢外有什麼分別 ?

洋房

睛靈勳章

Re: 余仁生 / 位元堂 / 藥材舖 開奶茶有什麼分別 ?

想問 余仁生 / 位元堂 / 藥材舖 出售的開奶茶除價錢外有什麼分別 ?

洋房

睛靈勳章

Re: 余仁生 / 位元堂 / 藥材舖 開奶茶有什麼分別 ?

男爵府

我都唔知有咩分別,余仁生 / 位元堂果D乾淨D,D人多數買余人生

男爵府

請問開奶茶係咩野用途gar?
係咪bb唔肯食奶先比佢飲?

請指教

大宅

未見過位元堂嘅開奶茶,至於余仁生嘅比藥材舖份量少d,材料亦少d,起碼無左蟬退,余仁生嘅乾淨d,個人同意bb細其實唔需要太多材料,所以我都幫襯余仁生,不過褓母就鍾意去藥材舖買! :cry: 開奶茶用途係清奶積,bb飲奶粉多熱氣,4個月以上間中煲比bb開奶飲,每月1-2次!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

洋房

睛靈勳章

蟬退有什麼用途?

PRISCILLALAM 寫道:
未見過位元堂嘅開奶茶,至於余仁生嘅比藥材舖份量少d,材料亦少d,起碼無左蟬退,余仁生嘅乾淨d,個人同意bb細其實唔需要太多材料,所以我都幫襯余仁生,不過褓母就鍾意去藥材舖買! :cry: 開奶茶用途係清奶積,bb飲奶粉多熱氣,4個月以上間中煲比bb開奶飲,每月1-2次!

子爵府

我個b成歲, 余仁生太少料飲同唔飲分別唔大, 所以我買位元堂, 大包d, 又多左一包仔---白色一條條, 感覺上足料d.

洋房

睛靈勳章

蟬退有什麼用途?

PRISCILLALAM 寫道:

首頁

尾頁

跳至