美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

help!~

~

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: help!邊隻豐胸產品你地用過係有效??

up~!

大宅

我平平地食過隻 木瓜酵素加強版 papaya enzyme plus
用咗個幾月, firm咗 & 脹咗, bf 就話大咗. 雖然唔係好多, 不過係大咗
我以前都食過LF, 唔得. 不過有朋友得. 個個人唔同.
papaya enzyme plus 我係yahoo拍賣買的. HK$120/180粒. 正常食, 食到2個月.
係唔係好抵呢?
**Loving You**

複式洋房

YES! i want to know too! but i dont want 內服,i want to外搽,seems safer

複式洋房

我試過去美容院俾人做香薰淋巴乳線引流按摩,它跟一般胸部按摩有很大分别。首先要配合生理周期,如從月經來的第一天開始算起第11、12、13天,這三天為(豐胸最佳時期),美容師說這三天是影響胸部豐滿的卵巢動情激素,是24小時等量分泌,也正是激發乳房脂肪囤積增厚的最佳時期。其次就是她的按摩法也很特別,先把背部、肚和胃的多餘脂肪籍著(熱能移脂法),移至胸部,做完一次我都可看到效果。跟住她們叫我買了一支西班牙的豐胸泡沫,效果都幾好,而且質地又不油膩。妳可試一試。

複式洋房

我之前都搽過好多大牌子的豐胸收緊產品,但都無嘜效果。但有一次經朋友介紹下到美容院買了一樽西班牙的豐胸收緊泡沫,效果都幾明顯。妳都不妨一試。妳可致電25771608詳細問下這產品啦![

複式洋房

我之前都搽過好多大牌子的豐胸收緊產品,但都無嘜效果。但有一次經朋友介紹下到美容院買了一樽西班牙的豐胸收緊泡沫,效果都幾明顯。妳都不妨一試。妳可致電25771608詳細問下這產品啦![

複式洋房

大宅

bunny510 寫道:
我平平地食過隻 木瓜酵素加強版 papaya enzyme plus
用咗個幾月, firm咗 & 脹咗, bf 就話大咗. 雖然唔係好多, 不過係大咗
papaya enzyme plus 我係yahoo拍賣買的. HK$120/180粒. 正常食, 食到2個月.
係唔係好抵呢?

請問每日要食幾多次?每次食幾多粒?有無人都食過呢隻產品?

大宅

fionlai60 寫道:
[quote]
bunny510 寫道:
係唔係好抵呢?

請問每日要食幾多次?每次食幾多粒?有無人都食過呢隻產品?[/quote]

每日1次, 每次3粒. 豐胸就臨瞓前食.
我就一日食5-6粒, 早上食2 / 3粒, 晚上食3粒.
順便幫助消化, 因腸胃唔多好.
**Loving You**

首頁

尾頁

跳至