意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 120|主題: 38917

跳至
老公贊成你買名牌袋嗎?

大宅

國民生產總值:1148

老公贊成你買名牌袋嗎?

今日同事問我一個問題 : 老公贊成你買名牌袋嗎?
1. 贊成, 但唔會買比你.
2. 不贊成, 但你叫到都會買.
3. 贊成, 亦會買比你.
4. 不贊成, 你買完都會話你浪費.
5. 不贊成, 但唔阻止你買.

子爵府

國民生產總值:11157

Re: 老公贊成你買名牌袋嗎?

我老公係第3, 仲要係非常鼓勵... 不過佢自己就唔會買名牌. 掉番轉係我買俾佢....

侯爵府

國民生產總值:22068

我老公係第3ar,因為買咗佢都有份"咩",所以e家買d款
要中性d law
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

琥珀宮

國民生產總值:196049

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公係 (3)

男爵府

國民生產總值:7466

第5

但吾反對我買...因為都係我既錢買...佢又點會反對呀

男爵府

國民生產總值:9841

禁止訪問

國民生產總值:1940

伯爵府

國民生產總值:17133

好媽媽勳章

我老公係

6. 冇意見

佢都唔理既, 但我自己都唔係咁好名牌, 好少買.

子爵府

國民生產總值:12365

3. 贊成, 亦會買比你

男爵府

國民生產總值:5022

別墅

國民生產總值:878

c6贊成我買d價錢係$2000樓下ga ....... 例如:agnes b、patrick Cox ...... 但當我買Gucci或者Lv等等,就又話浪費金錢,唔雖要買d咁貴ga袋、銀包喎!

禁止訪問

國民生產總值:12931

禁止訪問

國民生產總值:12239

別墅

國民生產總值:880

=.=1至5都唔係

係贊成...話買...但識左4年都係未買...

想買個陣就話冇錢=.= 哄我個陣就話遲幾日買 之後都係冇影

炸佢型=.=就同我計數話未有錢

張空頭票都唔知幾時對到一口一

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

3. 贊成, 亦會買比你...因為我平時都唔會買名牌鞋...名牌袋...我老公個陣時成日叫我買對好d既鞋...買有牌子既鞋...而且我又唔用貴袋...所以如果我話買...佢會贊成我買...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

國民生產總值:552

2. 不贊成, 但你叫到都會買. " 一時時 "

子爵府

國民生產總值:14876

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

國民生產總值:6726

熱血勳章

非常贊成! 仲會主動買比你.
因為我唔係一個一見新袋就瘋狂o既人.

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

我老公對我買乜嘢都無乜反應

大宅

國民生產總值:1327

4.....不過都會買

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.