夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 老公贊成你買名牌袋嗎?

男爵府

醒目開學勳章

贊成, 亦會買比你
:-P  :-P  :-P

大宅

唔係太贊成, 因為唔籍錢, 買 rolex 佢可能仲有興趣

子爵府

麻麻地贊成,不過 我都唔多講究名唔名牌!

洋房

he has no comment on it. But he will not buy himself.

大宅

好媽媽勳章

我諗佢係 (1. 贊成, 但唔會買比你~~佢顧掂自己先啦!)
把口咪講:你咪買囉,但買咗之後又比說話你聽囉~~

今時今日既女人好多都唔使問過老公先買嘢喇,
自己能力許可咪買囉!!!
**我有個朋友要佢老公買個袋比佢,軟硬兼施,
係,佢老公買咗比佢,但每次嗌交都講一句:
"我依家有得比你食,有得比你住,要買名牌袋又
買比你,你仲想點呀?"佢老公以為攞幾千蚊出嚟
買個袋比個老婆大鬼哂,仲周圍同人講佢買袋比老婆
我朋友之後同我講:好後悔叫佢買袋,我係有一個新款
名牌袋,但我冇咗骨氣~~~

別墅

唔贊成!佢話好快又轉款,到時你就唔會再用啦! ?-(

大宅

我老公係no.3~
佢自己都好鐘意名牌~
佢仲話黎緊我生日會買個Gucci袋俾我

大宅

gjorklau 寫道:
我諗佢係 (1. 贊成, 但唔會買比你~~佢顧掂自己先啦!)
把口咪講:你咪買囉,但買咗之後又比說話你聽囉~~

今時今日既女人好多都唔使問過老公先買嘢喇,
自己能力許可咪買囉!!!
**我有個朋友要佢老公買個袋比佢,軟硬兼施,
係,佢老公買咗比佢,但每次嗌交都講一句:
"我依家有得比你食,有得比你住,要買名牌袋又
買比你,你仲想點呀?"佢老公以為攞幾千蚊出嚟
買個袋比個老婆大鬼哂,仲周圍同人講佢買袋比老婆
我朋友之後同我講:好後悔叫佢買袋,我係有一個新款
名牌袋,但我冇咗骨氣~~~

咁慘!

民房

我老公都唔贊成我買...更加唔會買比我(依家)...佢都話如果我想要就自己買,因佢要儲錢為左以後我地買車買樓所以唔可以亂使,依家要買要我自己買先得...如果太貴(超過九千)佢就直情會唔准我買...如果我好想買但佢又唔准我買果陣時真係會好嬲佢,次次都串佢"又唔係用你既錢買,做乜我用我既錢買都唔得啊!!",但串完佢我又唔夠膽真係去買喎...所以都不了了之...不過之後自己諗番又會覺得好彩有聽佢話冇買...唔知大家會唔會都有咁既矛盾心理呢?

別墅

我諗我係最慘既一個, 老公唔贊成我買, 話儲埋可以D錢買到好多其他野, 我之前買過最貴3000以下(自己出錢), 佢都己經成日哦住我啦, 話我晒錢又淨...所以我唔會再買了:cry:
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

禁止訪問

別墅

[img align=right]http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/640pix/20060802/Article_news/02la9p3.jpg[/img]
遭 「 姊 妹 」 用 玻 璃 杯
扑 傷 頭 的 鳳 姐以名貴LV
手袋掩面 送 院 敷 治 。
那些年我們開心的日子不復見

禁止訪問

別墅

自己都唔贊成買, 老公又點會贊成呢 ??!!

大宅

老公做咩都支持我, but我唔嗜名牌, 講真, 用咩都o甘正, 唔駛買名牌都一樣o甘正嫁啦

大宅

sonsss 寫道:
我老公都唔贊成我買...更加唔會買比我(依家)...佢都話如果我想要就自己買,因佢要儲錢為左以後我地買車買樓所以唔可以亂使,依家要買要我自己買先得...如果太貴(超過九千)佢就直情會唔准我買...如果我好想買但佢又唔准我買果陣時真係會好嬲佢,次次都串佢"又唔係用你既錢買,做乜我用我既錢買都唔得啊!!",但串完佢我又唔夠膽真係去買喎...所以都不了了之...不過之後自己諗番又會覺得好彩有聽佢話冇買...唔知大家會唔會都有咁既矛盾心理呢?

九千蚊個袋又真係好貴喎!

大宅

Dolla 寫道:
我諗我係最慘既一個, 老公唔贊成我買, 話儲埋可以D錢買到好多其他野, 我之前買過最貴3000以下(自己出錢), 佢都己經成日哦住我啦, 話我晒錢又淨...所以我唔會再買了:cry:

你忍到手咪得囉!

大宅

老公比架~~~haha自己唔捨得~~~我老公都係做咩都撐我架~~~i love you gavin

複式洋房

我都好想買番個lv架,但如果比我老公知道我買個袋都要幾仟蚊,唔鬧我都有排哦我 但我仍會心絲絲買番一個

首頁

尾頁

跳至