心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: "閒人免進" (part 40)

去邊

侯爵府

好! 小mon準時自己wake up, 所以我要閃啦~

侯爵府

去爺爺庶呀~

[quote]
Mcdull 寫道:
去邊

子爵府

[quote]
minimon 寫道:
去爺爺庶呀~

[quote]
Mcdull 寫道:
去邊

侯爵府

係呀, 足足年幾無去過, 真係 happy 到震

1328 寫道:
ceci

唱k 咁開心ar monmon 勁like 唱k..搵次妳地攪唱k 大會 :mrgreen:

侯爵府

thx :mrgreen: :mrgreen:
一陣去睇

1328 寫道:

[size=xx-large]cc, monmon, 米米

妳地想睇gei 野 ar http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=687071&forum=162&15

侯爵府

♡♡
個簽名相勁勁勁靚

♡♡ 寫道:

侯爵府

WongMing 寫道:
[size=large]阿陶今日曉伸手俾我抱抱呀~!!!

事緣今朝出門口,羊咩咩抱住阿陶,我想抱番阿陶,於是我拍拍手伸對手示意媽媽抱~點知~阿陶真係有d意慾想成個人埋黎我到咁,於是我地再試,我又拍拍手伸手俾佢,佢真係有反應,伸手之餘,個人想"烏"向我,開心死我la~~

侯爵府

mon mon

[quote]
minimon 寫道:
mcdull,

因為ceci上次試過幫人升長老, 入

侯爵府

mcdull

[quote]
Mcdull 寫道:
mon,

原來係咁,我就係學

子爵府

mon...同妳緣慳一面添~
minimon 寫道:
wongming,

乜咁閒呀?

子爵府

ceci...無出街呀?

子爵府

mon,ceci...今日發現阿陶曉伸手俾我抱,當然開心...不過....我發現多一樣野,唔知開心定唔開心好~

[size=large]阿陶要我抱,唔要羊咩咩~!

羊咩咩抱住阿陶,阿陶喊到發晒癲,我當時好倦,好眼瞓,諗住坐sofa 一回,點知~~阿陶一過我手,就即係收晒聲 :-| 羊咩咩仲腰膶我:"呵呵~妳死la~~~!" :-( :-( :-(

子爵府

今日睇TV,見到一個MAMI俾人訪問,問佢平均一個月花費喺小朋友衣物要幾多錢?個MAMI答:"2,3千蚊~"

發花癲~

子爵府

我樓下商場先1個月左右開左間新嘅舖頭賣童裝,新開果日,我入去睇過,D衫真係真係好靚架~不過,一睇下個PRICE,嘩~4,5百一件 自始,我無再入過哩間野到,而日日經過見佢,都係拍烏蠅,今日6點仲見佢已經落左閘,睇黎"命不久已~~" :mrgreen:

子爵府

ALL,

有無人有需要到CHICKEN DUCK買衫俾BB呀?依家7件3折,我睇啱只有2,3件係真係好LIKE,唔想格硬買多幾件,有無人有興趣同我夾呀?

子爵府

哩兩日放假(羊咩咩放假我就當自己都放假 ),好似無放過咁,就又已經放完~ :cry:

子爵府

MON....今日我見到豬肉妹一家,聽姐夫話今日要罰佢無得同佢D堂家姐去SWIMMING(豬小姐好鐘意架),仲無得去食姑姐囝囝滿月飯..追問原因之下,原來琴日家姐帶住佢地兩姊妹去會所玩,林妹妹瞓左,家姐諗住坐多一陣先走,與此同時,豬小姐見有D一起玩嘅大姐姐話要返屋企LA~咁,豬小姐又學人話要自己返屋企,於是同MAMI講左一聲:"我走LA~我自己返屋企~"就頭也不回走鬼左~

好LA~家姐因為帶住BB車,亦諗住豬小姐只係講下,應該無咁大膽自己行開,於是留在原位等佢,點知,等極都唔見,於是打道回府,就見到豬小姐喺住果度嘅大堂,坐喺SOFA等緊~

今次我都唔幫佢LA~~

侯爵府

BETTY

我去妳地頭覆妳

洋房

ceci

識貨wor..我今日先唸...ar..有冇人會提下我個簽名相lei 如果有人提..我就可以打蛇順棍上..

白色o個個係小mon
green color 係toto
pink color係b囡
黑色係大咪
blue color 係 angus
紅色係小91

我lei ..就打千秋望住d bb o向到玩

我d 簽名相同大頭相..好有心思lei :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至