跳至
[2004年或之前] shatin ma B

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: shatin ma B

我訂了美心麵包那個$488的繽紛歡聚套餐, 仲有一個2磅蛋糕. 不過美心的staff話一係上晝送貨, 一係下晝3-4點. 我同個staff講4點前一定要送到架!
我地星期六頭一個鐘可以玩下集體遊戲先, 跟住第2個鐘先開餐.
繽紛歡聚套餐, 7-8人份量, HK$488
- 薯茸茄汁腸仔焗螺絲粉 (4 lbs)
- 趣緻手指三文治 (牛油果蟹柳絲, 吞拿魚沙律各8件)
- 鮮什果併萍果薯仔沙律 (5 lbs)
- 他他汁迷你熱狗 (8件)
- 滋味酥餅 (咖喱牛肉酥, 义燒酥各4件)
- 甜心酥餅 (萍果酥, 蜜桃酥各4件)
- 迷你蛋糕 (楊枝甘露, 意大利咖啡芝士各4件)
- 幻彩雙色啫喱杯 (芒果黑加侖子, 青檸芒果各4杯)

我今晚再搵時間pm我的聯絡資料, 同埋party場地的資料給大家.

珍珠宮

Amy
嘩!!好多美食啊!!好期待...不過,我減食中
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

好媽媽勳章

真係好多野食呀,我睇下可唔可以取到鐘,可以出席,最多早走,但機會真的不大了 :-( :-( :-(

男爵府

去唔到 :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

我pm了星期六party的資料給大家, 請check pm.
注意明晚bk有維修. 一般來說, 通常bk話停某段時間, 通常會停更耐. 所以大家星期五check了pm後, 記住用紙筆抄低party的詳情, 唔好諗住星期六先再check pm啊!

珍珠宮

好媽媽勳章

今日的沙田區兩歲小Party完滿結束了. 好多謝大家的參與.
特別多謝跨區遠道而來的l_law同MD.
phibow & 豆豆, 唔好意思, 未等你地來到我地已經先開餐了.
可惜elaine_272的囝囝, 靖蕎同柏禧病了不能一齊玩. 希望第二時再有機會再一齊攪party!

Party財政如下:
收入:
12個大人x$50=$600 [size=x-small][會安排退款給webjen]
支出:
租用場地: $60x2=$120
美心歡聚套餐: $488*0.8=$390.4 [size=x-small](以餅咭支付相當於8折)
2磅蛋糕: $236*0.8=$188.8 [size=x-small](以餅咭支付相當於8折)
飲品: sponsored by amy
總支出: $699.2

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

amy~~

琳b好
[size=large]開心

返了屋企,我問佢有冇小朋友同你玩,佢話焮焮,智程

珍珠宮

好媽媽勳章

cherry,

琳b開心就好了! 我見智程今日都好開心, 我都好滿足!
我resize緊d相. 需要d時間先整好... 努力中

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

amypekkle 寫道:
cherry,

琳b開心就好了! 我見智程今日都好開心, 我都好滿足!
我resize緊d相. 需要d時間先整好... 努力中

請有影琳b相的ba b mamaisend俾我
[email protected]

thanks

珍珠宮

好媽媽勳章

Cherry,
你個email a/c有幾多位先...

珍珠宮

好媽媽勳章

Load好晒d相了 ~
923沙田ma B小Party(click)

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

[size=large]好正

珍珠宮

amy
唔好咁講啦, 係肥豆爛訓之麻, 整極都唔醒

你over budget, 不如我地夾番錢比你啦

你個度係咪有得租爐bbq, 不如下次攪bbq丫

珍珠宮

amy
我又唔記得拎d coupon比你

珍珠宮

好媽媽勳章

phibow,
唔使夾啦, 最緊要大家都玩得開心.
係有得租爐BBQ呀. 如果攪BBQ, 大家prefer咩日子? sat 下午定晚上?
至於coupon, 我可唔可以聽日出街時上你度攞? 你午飯前約十二點會在家嗎?

珍珠宮

Amy
因為肥豆去左麻麻度訓, 我聽朝一早要去mos接番佢, 之後再同佢去朋友仔brithday party玩, 我要夜晚先係屋企丫

定係我monday早少少到村巴站meet你丫, monday爸爸帶肥豆返學

bbq我覺得sat 黃昏開始好d, 冇咁熱, 又可以等佢地訓醒晏覺先玩, 之後又仲有一日可以休息

男爵府

好媽媽勳章

hi

見到你地咁開心,我冇得去,真係好慘 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

我問焮焮,今日同邊個玩,佢都係答我,程程同埋琳琳

bbq,真係好耐都冇試過了,不過好似唔係太

大宅

多謝哂amy出$出力, 比我地3口子跨區join it.
[img align=left]http://iuploads.com/out.php/i54740_XSOCK002.gif[/img]

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

但佢地會不會周圍走?

不如早D帶佢地玩到勁累,我地一燒就個個

我都諗SAT 下午好D

珍珠宮

見你地玩得咁開心真係 可惜我地無得玩 :-( :-(
唯有下次再 join 啦

唔駛 refund 比我啦 唔好要你 over budget 啦
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至