家事百科

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

how to install NEW 分體式 冷氣機?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

Re: how to install NEW 分體式 冷氣機?

我上兩個星期也剛剛換了在客廳的分體式冷氣機。要約冷氣師傅來睇位和視察環境。我個case係用番原位,有一個師傅話要撘棚和拆難我客廳的裝修,於是我找另一師傅再看,這個就唔使撘棚,又唔會拆難我客廳的裝修。

禁止訪問

Re: how to install NEW 分體式 冷氣機?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

室外機是在浴室的窗抬出去,因最近石屎坐。d喉會經原先的接駁位。

禁止訪問

大宅

so is it use the same hole? i mean from your living room air conditionig, then pass the hole, then put the compressor outside?

yes i CHANGE ALL AIR CONDITION NO NEED CHANGE PILE AND HOLE

禁止訪問

民房

我都有個朋友幫人洗冷氣机or整冷氣机,雪櫃,收費都幾平,有意PM我

首頁

尾頁

跳至