夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

老公對我同以前真係唔同晒呀~

唔知大家仲記唔記得我上次同老公發生既事呢~?自從佢哄返我之後~佢同以前真係唔同晒呀~對我明顯係比以前好左好多好多~仲話我生完第二個bb之後可以返外家坐月呀~而家仲成日同我返外家~我真係好開心呀

別墅

Re: 老公對我同以前真係唔同晒呀~

可喜可賀!!!!

男爵府

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

別墅

恭喜哂你呀 !!

男爵府

畀面勳章

恭喜哂妳~
希望妳同妳先生&小朋友(肚內bb)都開開心心~

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可喜可賀! 你身體點呀?BB係肚度乖唔乖?
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

大宅

GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

珊瑚宮

好媽媽勳章

sweet sweet

首頁

尾頁

跳至