意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 20|主題: 133141

跳至
[搵食推介] 急~我想問邊間酒店自助餐正呀??

大宅

國民生產總值:4228

急~我想問邊間酒店自助餐正呀??

如題~

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

Re: 急~我想問邊間酒店自助餐正呀??

紅磡都會海逸

大宅

請問有冇電話打去問下~~
有咩好食架???

複式洋房

國民生產總值:459

Marriott hotel.

大宅

國民生產總值:1352

TST - Intercontinential Hotel

禁止訪問

國民生產總值:29496

好媽媽勳章

禁止訪問

國民生產總值:29496

好媽媽勳章

男爵府

國民生產總值:5169

oldcake 寫道:

[quote]
manicheung 寫道:
紅磡都會海逸
[/quote]

別墅

國民生產總值:1151

Yes, totally agree. One more good choice.....Conrad at Admiralty.

rs1216 寫道:

複式洋房

國民生產總值:204

if you like seafood very much, highly recommand 洲際, d龍蝦好正, 就連生蠔都有三款

別墅

國民生產總值:814

狗媽媽,

大約幾錢一位,是否一至星期日都有,定還是淨係星期日啊

複式洋房

國民生產總值:204

星期一至日都有, 我有member card, 所以兩個人去食最抵, $590埋單

大宅

國民生產總值:2881

2018勳章

To 狗媽媽,
你有member card, 但我冇噃!

大宅

係邊到架∼∼多唔多野食∼

大宅

國民生產總值:2056

港島香格里拉-cafe too,款式多,d甜品超正。

別墅

國民生產總值:877

lawrencewong,

你可以問o下佢地有什麼credit card有discount. 我知AE白金咭好似有85折.

lawrencewong 寫道:
狗媽媽,

大約幾錢一位,是否一至星期日都有,定還是淨係星期日啊

別墅

國民生產總值:814

A.E.白金咭我都想有,不過......無

大宅

國民生產總值:2056

約束380一位再加一,如有hsbc既platium有8-8.5折。

男爵府

國民生產總值:9160

Yeah !! My favourite!!
rs1216 寫道:

洋房

國民生產總值:128

新世界酒店!!佢既蟹腳好好食阿!!!個view又靚~~~~~

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.