產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

剛剛睇完軟硬個show,怕bb頂唔住!

剛剛睇完軟硬個show,個坐對住喇叭,一開始有點怕bb聽到嘈雜既音樂會有事,所以全晚用個袋遮住個肚。後來有一段時間係talk show,又多笑料,感覺好了許多。各位將會睇演唱會既媽咪要小心D啊!
P.S. 個SHOW真係好好睇

大宅

Re: 剛剛睇完軟硬個show,怕bb頂唔住!

我尋晚都睇左, 重見到好多大肚mama tim ^^
不過個show真係好好好好睇呀, 係呢, 今晚邊個係嘉賓呀 ?

複式洋房

今晚係劉華呀,全場起哄,勁呀!
louise0752:
你都係軟硬fans?我而家18w,你呢?

大宅

see_blue 寫道:
今晚係劉華呀,全場起哄,勁呀!
louise0752:
你都係軟硬fans?我而家18w,你呢?

嗚~~ 你就好啦!! 我4/8去睇呀,嘉賓好似係李克勤咋!! 我一心仲希望o個場係劉華,點知係李克勤!! 激死!! 好失望呀!!! (我係劉華fans,絕對冇心攻擊克勤) :-(

洋房

我星期五睇左, 嘉賓係張學友, 好正呀! 笑足全場, 亞b 應該都好興奮!

侯爵府

蜜蜜:

你好,我又係劉華 fans, 你有無入佢歌迷會呀? 我今年第二年, 仲諗住亞b出世後都幫佢入會呀!!!

複式洋房

很攪笑啊!昨晚睇完軟硬show之後,今朝起身feel到個肚郁,唔知係唔係胎動呢?bb好係俾軟硬啟發咗?

大宅

see_blue
我係軟硬fans來嫁, 果晚重睇到有d感觸流左2滴眼淚tim 軟硬可以話係陪我渡過一個好令人懷念既
中學階段.....

我而家20week喇, 但係個肚已經好大個, 人地以為我有左
7個月tim :-( :-( :-( 可能我同我老公都係大隻啦....

大宅

jjwmkk 寫道:
蜜蜜:

你好,我又係劉華 fans, 你有無入佢歌迷會呀? 我今年第二年, 仲諗住亞b出世後都幫佢入會呀!!!

我由4年班鐘意劉華到依家,不過就冇入歌迷會,因為我冇乜時間去追星

大宅

louise0752 寫道:
see_blue
我係軟硬fans來嫁, 果晚重睇到有d感觸流左2滴眼淚tim 軟硬可以話係陪我渡過一個好令人懷念既
中學階段.....

我而家20week喇, 但係個肚已經好大個, 人地以為我有左
7個月tim :-( :-( :-( 可能我同我老公都係大隻啦....

軟硬真係陪住我地長大!!

複式洋房

我都係睇咗依場喎.....但個心都想睇劉華....

長今姑娘 寫道:
我星期五睇左, 嘉賓係張學友, 好正呀! 笑足全場, 亞b 應該都好興奮!

大宅

大家好,
我會下星期三睇, 嘉賓應該係楊千嬅...希望都好笑啦. 你地有無成日去廁所.....定係掛住笑唔記得急急呀

複式洋房

babadogcat:
入場前一定要去廁所,如果中途要去一定要搵人陪你。
我全場忍住唔去廁所,唔係因為怕miss左好笑位,而係怕個場太黑,上落樓梯一唔小心易跌倒,完場離開時都要小心,最好用手護住個肚被人知道你大肚,d人都會讓個位俾你行先,祝你當晚睇得開心!

請問係BK裏有幾位媽咪係軟硬FANS呢?我想統計下,我係初中時開始追聽軟硬和DJ張麗瑾做節目!

男爵府

我都係睇呢場, 張學友-正~ 真係好好笑, see-blue 我個位都係坐對住喇叭~ 我都好驚嘈親ar b~!!
我入場時都去左厠所, 一路睇show時都無去厠所, 唔知係咪唔記得左

長今姑娘 寫道:

大宅

我最慘啦, 我睇第一場 :-( 唔敢睇咁後, 因為驚生得:mrgreen: 大家都知第一場係邊個做嘉賓啦
3.315kg

別墅

Y_ma,

佢話齌....呢d咪緣份囉....佢要黎都真係檔唔住架!!!!!

男爵府

請問妳地o係邊度睇到嘉賓名單? 如果尾場係邊個呀
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

cy_cheung :
我係睇報紙知!係開show前一天報紙刊登了嘉賓名單,最後一場嘉賓係達明一派,因為明年佢地同軟硬會合作開show。

男爵府

Thanks see_blue

達明一派好似唔多吸引喎
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

cy_cheung :

唔緊要啦!嘉賓係bonus ,軟硬先係主角!!
軟硬軟硬我地支持你!

首頁

尾頁

跳至