自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

不知所謂M記......

今次係換呢個反斗車王車仔唸起都好鬼慶,某間麥記d職員服務態度差都一次又一次另我失望,尤其是身為經理都不知所謂,上次係同我囝開生日會都好慶,係經理搞的,唔搞氣氛不得止,小朋友一張貼紙都無送,還有生日相佢話今年無得影,生日主角都話唔同佢影,咁叫生日會?乜都只答一句今年無啦,今年無啦,之後嘈了一倫先同返我哋影,但好求其影,無影到生日蛋糕,我朋友係第二個區同小朋友開完生日會乜都有,有搞野氣氛又多遊戲,又派貼紙,同埋最緊要生日相佢哋都有,連我朋友都話呢間差,叫我以後唔好再同小朋友去開生日會.尤其是呢間我有時經過買野,都唔只一次啦,都唔知係咪服務業,幾個月都唔改進.

我終於一日內買了4個餐,巳換了4架車.早餐2個餐換了2隻,l隻麥坤(左斜眼),1隻博士.
見到有些bk有d媽咪d dirty版麥坤咁靚,我午餐又買多了2個餐,1隻麥坤(右斜眼)唸住換埋dirty版麥坤,我開頭問個職員係咪有dirty版,職員拿比我睇話得show出來呢隻問我係唔係,我話係呢隻,佢話得show出來呢隻無膠袋問我要唔要,佢話一箱唔知有幾隻,人哋話十幾隻,佢哋話好難找比你,另一職員又找了幾隻左右眼比我睇,唯獨唔找dirty版,我話無個膠袋無問題都換啦,跟住我問我個囝佢話要,我咪同職員講我哋要呢隻無袋dirty版,之後個職員又問個經理,個經理即刻話唔比換,話無袋無得換,之後我個囝想喊,我便問經理,頭先你哋職員話換比我哋,而家你又話無袋唔比換,我今日買了4個餐換了幾隻,我囝囝又想要這個,佢都唔比話無袋,其實佢唔想換比我哋又唔找箱裹嗰d,跟住個職員見到我囝想喊,後來係箱很快便找到比我哋,跟住個死人經理即刻問職員係咪dirty版,跟本一睇睇到,你話佢哋想收埋重乜呀?死人經理重話叫我哋下次唔好啦?唔好d乜野呀?唔好叫佢找呀?定唔好換比我哋呀?唔係換比我囝囝tum吓佢,我哋大人都唔要啦,佢哋都無腦,去過其他M記都無問題,唯獨呢間最令我反感. :tongue:

別墅

Re: 不知所謂M記......

你係邊墟買架? 咁衰既

不過我叫m記外買 次次叫佢攞d 茄汁呀 次次都唔攞

我都擺明玩野 叫佢地再攞過上黎

.\/.下次佢地咁衰 咪玩下野 係收銀個到整掉杯可樂囉

等佢地忙餐死都好呀

再唔係去m記個網址到 睇下有冇得告發佢地

冇理由生日會 嘜都冇 架麻

真係錢又要洗 不如一家幾口自己去迪士尼食自助餐開生

日會仲好

伯爵府

:tongue: :tongue: :tongue:

禁止訪問

子爵府

你要投訴上總公司,唔好投訴分店,冇用架!
有d KFC係特許經營,每間店都有唔同老細,
我唔知M記係唔係,不過我相信好大可能係都未定,
所以投訴上總公司就最有用,
其實d快餐店成日都有神祕顧客,
去check服務質素,所以你既投訴亦有助總公司評估間分店既服務,分分鐘無得做喎,佢實驚過你啦!
一定要投訴!!!

男爵府

畀面勳章

真係咁賤架,生日會咩都冇~你應該同佢玩野(生日會)果日唔找數丫嗎~冇理由相都冇張!!
個經理係咪認得你,你知唔知佢叫咩名呀?投訴啦一於~
我上次係西貢M記都勁受氣,唔係個囡係度(怕影響啊囡),我真係講粗口鬧個o靚妹架啦~d野食又唔係平,我都係為自己小朋友先食下M記,講真買2個大人餐再加個開心樂園餐都唔平,成60幾70蚊~我不如去餐廳食~~

禁止訪問

男爵府

一定要打去總公司投訴,因為佢地自己接完投訴會當無事
我之前做過kfc,寫投訴信d經理會毀滅佢地,如打去總公司投訴個大經理會勁俾人鬧

大宅

小香香 寫道:
你係可以投訴佢既..佢地最驚投訴..

係!!記住佢個名,幾點左右買,或者即場打去,個經理就有排比人照肺
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

珍珠宮

我都覺得要投訴佢地呀, 真係好離譜呀

另,
乜麥坤有分dirty版同唔dirty版嘅咩?? ?-( 咁係咪即係有兩款麥坤呀?

子爵府

好媽媽勳章

伯爵府

投訴佢啦

別墅

我都唔知原來麥坤有dirty版.. ?-(
[img align=right]http://scie.myweb.hinet.net/A/A12/001/001.gif[/img]

大宅

m記生日會應該有好多禮物, 特別會派贈食既咭, 但這些咭多數比內部職員/經理, 扣起晒, 或比好少好少客人, 我個朋友之前做經理, 冇做2年la, 佢家仲有1xxx幾張咭, 有送big mac 呀 薯條呀 漢堡呀 魚包呀...... 食都食咁晒呀!

所以你開生日會係有既野, 比人
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

大宅

好過份! 同偷有嘜分別?

[quote]
康仔媽咪 寫道:
m記生日會應該有好多禮物, 特別會派贈食既咭, 但這些咭多數比內部職員/經理, 扣起晒, 或比好少好少客人, 我個朋友之前做經理, 冇做2年la, 佢家仲有1xxx幾張咭, 有送big mac 呀 薯條呀 漢堡呀 魚包呀...... 食都食咁晒呀!

子爵府

I have complained M記 before. You should dial to head office, the staff is very nice and help you the follow the case promptly.
:wink:

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

荃灣麗城間M記D職員好NICE, 有很多次個公關姐姐見到我抱住囡囡&拖住囝囝,都叫我找個位坐不用排隊, 然後她幫我落Order & 拿食物給我.

伯爵府

牛年勳章

[quote]
康仔媽咪 寫道:

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

首頁

尾頁

跳至