意見反饋
義工

自由報料 今日: 343|主題: 264600

好鬼慶呀~

複式洋房

國民生產總值:123

好鬼慶呀~

今次係換呢個反斗車王車仔唸起都好鬼慶,某間麥記d職員服務態度差都一次又一次另我失望,尤其是身為經理都不知所謂,上次係同我囝開生日會都好慶,係經理搞的,唔搞氣氛不得止,小朋友一張貼紙都無送,還有生日相佢話今年無得影,生日主角都話唔同佢影,咁叫生日會?乜都只答一句今年無啦,今年無啦,之後嘈了一倫先同返我哋影,但好求其影,無影到生日蛋糕,我朋友係第二個區同小朋友開完生日會乜都有,有搞野氣氛又多遊戲,又派貼紙,同埋最緊要生日相佢哋都有,連我朋友都話呢間差,叫我以後唔好再同小朋友去開生日會.尤其是呢間我有時經過買野,都唔只一次啦,都唔知係咪服務業,幾個月都唔改進.

我終於一日內買了4個餐,巳換了4架車.早餐2個餐換了2隻,l隻麥坤(左斜眼),1隻博士.
見到有些bk有d媽咪d dirty版麥坤咁靚,我午餐又買多了2個餐,1隻麥坤(右斜眼)唸住換埋dirty版麥坤,我開頭問個職員係咪有dirty版,職員拿比我睇話得show出來呢隻問我係唔係,我話係呢隻,佢話得show出來呢隻無膠袋問我要唔要,佢話一箱唔知有幾隻,人哋話十幾隻,佢哋話好難找比你,另一職員又找了幾隻左右眼比我睇,唯獨唔找dirty版,我話無個膠袋無問題都換啦,跟住我問我個囝佢話要,我咪同職員講我哋要呢隻無袋dirty版,之後個職員又問個經理,個經理即刻話唔比換,話無袋無得換,之後我個囝想喊,我便問經理,頭先你哋職員話換比我哋,而家你又話無袋唔比換,我今日買了4個餐換了幾隻,我囝囝又想要這個,佢都唔比話無袋,其實佢唔想換比我哋又唔找箱裹嗰d,跟住個職員見到我囝想喊,後來係箱很快便找到比我哋,跟住個死人經理即刻問職員係咪dirty版,跟本一睇睇到,你話佢哋想收埋重乜呀?死人經理重話叫我哋下次唔好啦?唔好d乜野呀?唔好叫佢找呀?定唔好換比我哋呀?唔係換比我囝囝tum吓佢,我哋大人都唔要啦,佢哋都無腦,去過其他M記都無問題,唯獨呢間最令我反感.

?-( ?-( :tongue:

男爵府

國民生產總值:8393

Re: 好鬼慶呀~

唔知你嗰間係邊間,我上次同老公同仔仔去黃埔嗰間食野,老公同仔仔去買野食,我坐係度等(但COUNTER個職員唔知我係度),點知老公返來話有樣野未有,要等五分鐘,個職員叫我老公五分鐘後自己去counter攞,我老公問個職員可唔可以有的時候攞俾我地(我地去每一間麥記都係職員攞俾我地),佢話唔得喎,一定要自己來攞,咁好啦,我老公就諗住自己去攞啦,點知坐低唔夠一分鐘,就見到個經理攞咗D野俾坐我地後面個男人,跟住又見到有其他職員陸續攞野俾其他客人,我問老公乜唔係要自己攞咩,點解佢地又攞俾其他人?咁我老公就同個經理講,個經理竟然話人手唔夠(但我老公買野時每個COUNTER只係得大約五、六個人排),咁我老公問佢人手唔夠又攞俾其他人?我帶住個細路去COUNTER買野,你地根本唔知我有冇其他人同我一齊,係都要我擺低個細路係個位度自己來攞野,如果我個仔因為你地咁的服務而跌親、或者嚴重d俾人捉咗去,你地係咪負全責?個經理竟然由頭到尾都冇道過歉,仲係話佢地係啱的,有冇搞錯!

別墅

國民生產總值:1043

我今年係將軍澳拜山之後去嗰間咪又係,我有老有幼(十幾個人)都唔理你,第二間見你成掤人都會問下你唔要幫你落單同安排你坐低先啦,所以麥x努d 服務真係良莠不齊架﹗

大宅

國民生產總值:2339

Francisma,
咁衰
不如你講係邊間大家唔好去呀

男爵府

國民生產總值:7514

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi Francisma
個經理咁衰架,你都唔介意冇膠袋,話左換就唔好反口,小朋友會好傷心。
我都係為tum囝囝先食麥記,又唔係好好食。
唔好唔開心喇!佢一定未有小朋友,所以唔明白你。
我幫你

大宅

國民生產總值:2575

我琴日同個囡都去咗佢同學開嘅生日會,不過d態度幾好佢地又玩咗3個遊戲&又有禮物,我見個佢地幫主角同屋企人影咗1個即影即有,d小朋友玩到不知幾開心 :-P 你不如打電話去投訴你果間麥當奴啦

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

伯爵府

國民生產總值:16421

2018勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

荃灣麗城間M記D職員好NICE, 有很多次個公關姐姐見到我抱住囡囡&拖住囝囝,都叫我找個位坐不用排隊, 然後她幫我落Order & 拿食物給我.

複式洋房

sorry呢排唔得閒上來,我complain咗la~

唔怕話你哋知係當年沙士重災區度呀,以為佢旺返幫襯吓,新裝修好d la,點知乜都差過人,我唔係住嗰度,專登搭車去架,無我哋呢班喜歡去街的人,佢哋邊有咁旺呀,之前當時沙士呢個區和M記裹靜到死,個個都驚去呢個區,因為佢哋呢排d大廈維修過乾淨d我先去行咋! :tongue:

別墅

國民生產總值:710

francis ma
call the main office and complaine!! they very listen for the complaine and will improve too!
don't get angry anymore....be happy

大宅

國民生產總值:1552

francisma :
唔好的意思
我估: 係叫你唔好幫親佢間野 換囉
要就去第間啦~~~

投訴佢啦

複式洋房

國民生產總值:385

禁止發言

國民生產總值:9054

大宅

國民生產總值:3759

呢排幫襯麥當勞成鬼日漏畀野我
唔知係未暑期工多
你地要留意呀

大宅

國民生產總值:3618

我都試過!

有一次我去一間麥記買早餐,食熱香餅,外賣返公司的!
點知上到公司,一打開個早餐,發覺俾漏左糖醬,
咁都有少少唔高興,因為又要我落去問佢地返!

落到去問其中一個人話佢俾漏左糖醬,
點知剛才賣野俾我個女仔話無晒糖醬啦,仲好理所當然咁!
咁我火都黎埋,即刻話佢:咁即係話你頭先唔係俾漏我,
而係無,所以無俾我啦?有無搞錯,頭先你唔講,
無糖醬點食呀?頭先你講我就換過另一樣野啦!

個女仔的態度都無咩悔意,咁我條氣唔順咪繼續話佢囉,
又要我走多一趟,來到竟然係根本無而唔通知我!!!
跟住有個經理出來,我同佢投訴,佢即刻同我道歉,
並且話轉個早晨全餐俾我(貴d的),我話:我無拎原本個份
來喎,咁佢話由佢,佢俾過份早晨全餐我!

我話,我都唔鐘意食早晨全餐,咁我見佢態度都算好,
咪話算囉!咁佢都即刻送左兩張coupon俾我,
每張送一種食物的!

所以,一定要投訴佢呀!

大宅

國民生產總值:3618

另外仲有一次!!!

就係我叫完野食,佢拎緊的時候,我叫佢有新口味,
咪同佢講,加公要埋呢樣囉!
點知個靚妹竟然好悔氣咁話:頭先order時又唔早講?

我當時愣左然話:咁我而家先見到,咪而家先叫囉!
佢仲好唔順氣咁,咁我咪Bear住佢囉,
佢夠膽到企定定同我係度互bear喎!

bear左一陣先至去拎野,都仲係度bear喎!
我當時嬲到呀...又唔識得投訴佢,
你地而家講開,我都後悔當時無投訴佢!

不過,我估都無用,因為個靚妹肯定都唔至在份工,
佢可能都係賺下外快,做唔做都無所謂,
唔係點會用咁態度做野?

複式洋房

原來大家都有d咁慶的事,真係投訴吓佢哋改善吓服務態度,而家d餐又唔係平喎,又要比錢又受氣,而家唔係d收銀係d靚妹靚仔,而d經理都係d靚妹靚仔,做野好求其呀,都不知所謂

我complain咗,客户服務都好聽我意見,重話會改善,條氣都順晒~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.