意見反饋
義工

自由報料 今日: 34|主題: 265672

跳至
好開心.. 今日係wellcome 買了....

大宅

國民生產總值:2203

好開心.. 今日係wellcome 買了....

今日係wellcome 見到有pampers 尿片試用裝, 5元4片既輕鬆穿, 仲任買幾多都得.. 我買了4boxes.. heee.. 太開心啦...即係為起上來.. 100元有80片啦...

洋房

國民生產總值:123

Re: 好開心.. 今日係wellcome 買了....

還有嗎 :-(
媽媽我愛你…你生我出來辛苦你。

伯爵府

國民生產總值:15505

係咪間間都有ga?

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我今日先去完..唔見有既

別墅

國民生產總值:1043

請問係邊間買同咩野size 呀?

公爵府

國民生產總值:27716

都唔係間間有~報料又唔報埋邊間

erikalo 寫道:
今日係wellcome 見到有pampers 尿片試用裝, 5元4片既輕鬆穿, 仲任買幾多都得.. 我買了4boxes.. heee.. 太開心啦...即係為起上來.. 100元有80片啦...

子爵府

國民生產總值:12454

係囉,得個'恨'字 [quote]
Luzern 寫道:

侯爵府

國民生產總值:23287

畀面勳章

我今日去左3間都冇呀 :-(

禁止訪問

國民生產總值:81803

公爵府

Jason 寫道:
[quote]
Luzern 寫道:
今日太陽好晒呀....... [/quote]

禁止發言

國民生產總值:2833

大宅

國民生產總值:1168

我今晚在沙田沙角村惠康買咗17包L碼$85
店內還有2廂L碼,3廂M碼未賣,
THANK

禁止訪問

國民生產總值:81803

公爵府

Jason 寫道:
晒X.買到又唔講邊度.

珍珠宮

國民生產總值:43672

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

之前有d shop 都已經係加錢都無得換啦! 仲邊有貨尾~~

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

AK+BB 寫道:
之前有d shop 都已經係加錢都無得換啦! 仲邊有貨尾~~

都唔係既,可能有d偏門地方冇人掃咪有囉~ 不過就算有L碼都冇我份...因為我個仔7,8個月時著L碼已經緊喇...肚dum同大脾仔coll到有痕...所以我就算買都只可以買XL著...

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Jason 寫道:

晒X.買到又唔講邊度.

可能佢以為間間都有掛...
我之前都係o係樓下間惠康買到平尿片褲(mamy poko XL $40)
我上黎講左比大家知先知唔係間間有...所以就算下次有筍野我都唔係好敢講...因為又唔知邊間有邊間冇...

大宅

國民生產總值:4527

wellcome係好衰咖,其他貨品減價都唔係間間有,報紙減價廣告下面有一行蚊形小字都寫明。我都係中過招至知。wellcome

洋房

國民生產總值:393

:-( :-( :-(
lo8189 寫道:
係囉,得個'恨'字 [quote]
Luzern 寫道:

大宅

國民生產總值:2203

sorry.. late reply

I bought it at Tin Hau MTR Wellcome

so sorry.. as my computer.. problem yesterday...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.