夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人希望99早d去???

講得衰d真系冇好過有, 佢唔系度日子都好過d, 除非你有一個好99, 我講緊系唔好果種99, 我系唔系好衰!!!!但~~~系呢個系我嘅心聲!!!!!!!

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇人希望99早d去???

有某d 99係好差, 但都有好家
雖然你好嬲你99, 但都唔好有立壞既心!
我之前都好嬲99, 佢成日煩住晒, 但有另一角度看, 佢都係想知下我地跟況姐, 況且佢去左, 你老公都唔會開心啦 :mrgreen:

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁又唔好咁諗,衰極都係你老公既媽媽....又唔係做左D傷天害理既事... :lol:

伯爵府

agree!
stkyo 寫道:
咁又唔好咁諗,衰極都係你老公既媽媽....又唔係做左D傷天害理既事... :lol:

別墅

曾經我都有諗過

洋房

最衰連我老公都系咁諗, 佢問我:做仔做到都想佢快d去, 系唔系好衰呀???
(可能因為由細到大都唔理佢, 又將佢帶嚟香港同第二個結婚, 又離婚後搬走左又唔要佢, 要佢跟個唔系親生嘅老豆, 比人打到九彩, 去求佢收留, 佢趕我老公走唔比我老公入屋, 而家第三任老公又走左, 佢先同個仔多dd聯絡, 又想一齊住, 我老公唔想一齊住, 佢又問系唔系你老婆教你架, 我老公對佢都好反感.........仲有太多衰嘢不能盡錄)

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實我阿媽都唔好得去邊,我兩yrs都唔夠就掉低我唔理,仲將我半yrs妹送咗俾人,到而家都搵唔返,我童年都過得好唔開心架!有時覺得自己都幾慘!(我諗同你老公有得fight)幾年前我同媽咪相認返,但始終廿幾年無見,無兩母女嘅感情,甚至連朋友都不如,再加上我覺得佢乜都講錢,最後仲因為錢無再聯絡,不過我無諗過想佢死,唔係話我偉大,而係我對佢無任何感覺,唔愛佢亦唔會憎佢,佢發達唔關我事,佢乞食我亦唔會望佢一眼,咁樣嘅心情我反而覺得自己開心啲,憎人好攰架!不如你哋好似我咁啦!最緊要你兩公婆自己開心!其實個天都罰咗你99啦!要佢婚姻失敗咁多次!係咪! :lol: :lol:
我要記得幸福......

男爵府

熱血勳章

冇你奶奶, 就冇你老公. 因為佢係你老公個媽.
雖然佢激到你扎扎跳, 但係佢始終係你老公個媽.
有時d 野, 未當時運高, 乜都聽唔到, 見唔到o羅. 有d人把口係唔收, 未由得佢, 你愈介意, 佢就愈得逞.

你又可以諗深一層, 如果第時你個仔/女大個o左, 有佢o既另一半, 佢又未必同你夾到, 如果佢又係好似你咁諗:"希望99早d...." 你會點?

有時d 野唔好睇得咁緊會開心d!

男爵府

stkyo 寫道:

係囉,相處唔到都唔係要望佢死

子爵府

又唔好咁唸,始終係老公個呀媽 ,最多咪鬼理佢囉!

大宅

如果佢死左,你地真係會好開心咩,一d感情都冇咩???

佢係唔好,咪等天收囉,希望佢早d去,不如趁佢有生之年過好少少,自己個良心都過得去麻!!!!

珊瑚宮

好媽媽勳章

更唔好佢都係老公既啊媽,千祈唔好諗埋d衰嘢,為自己為下一代積下得

男爵府

我冇咁諗過,但我深信佢走既時候,我一滴眼淚都唔會流。

大宅

唔會...佢係老公個亞媽,佢走左老公會好傷心嫁,你都唔想你老公唔開心哪.....

侯爵府

唔會,即使99對我唔好我都唔會咁諗,更何況99對我極好 :-P

洋房

唔系話諗d衰嘢, 系醫生上年已經話佢唔得(肺癌), 但系唔知點解佢仲可以頂到今日, 仲可以日日打16圈麻雀, 打完背脊痛就叫我去按摩, 叫佢唔好打咁多(8圈咪好), 佢就答唔通系屋企等死呀!!!我已經做佢工人7年(按摩,煮飯唔系一齊住), 我今年開始唔做就不停同人講我系衰人(d人打比我老公講比佢知), 所以我好反感以後唔理佢!!!!

大宅

算啦... 唔好理佢喇~
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

男爵府

我同6299 d 關係都一般...對99更加無好感...但我又從來無甘諗過喎...只係諗住以後吾駛應酬99一家就最好啦

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果連你老公都係咁諗,你應該解釋番比佢聽,個個始終都係佢阿媽,他朝一日佢都會離開呢個世界,不如放低不滿啦!咁樣個心先會舒服D....以德報怨,我相信你老公見到你咁,佢會讚你呢個老婆咁大方 :mrgreen:

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

話晒佢都十月懷胎生你老公出來,無功都有勞,唔好咁諗啦

首頁

尾頁

跳至