夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

天呀!點解又要我再受傷害呀!!!!

上次的婚姻失敗....我好辛苦才可以起番身! 點解今次又要我再受多次傷害呀!!!!天呀....如果你唔鍾意我, 你可以隨時收回我呀....但可否不要我再受傷害呀........

係上次的婚姻失敗後, 我同自己講我一定會好好咁生活,係茫茫的人海中, 比我遇到佢, , 個時我以為上天用佢來撫平我的傷口,雖然佢真係好大男人,佢對我的管制實在吃不消,但係我知我真係好愛佢, 我忍受佢對我的不仁, 但係今次我真係好痛呀,係吵架的過程當中, 我開始忍受不到, 我哭...我求佢....但係換來的泠言泠語, 我實在返會我當日離婚的性緒當中, 我係無法控制的時候. 佢一巴一巴咁打落我到, 我好痛...當時我的心碎了, 我的眼淚不停地流....佢才叫我不要再哭.....叫我泠靜, 之後我就回家......跟住佢不停打比我, 我沒有聽呀,,,,我要泠靜...但過係我再次聽佢電話的時候, 佢居然問我....我地的關係係乜呀?我冇答....我轉話題, 但佢還不停說我的不是, 佢對我的不滿, 講真...其實佢都有答案, 但點解要問我是否繼續呀...其實佢想點呀....我真係唔知點做呀

洋房

Re: 天呀!點解又要我再受傷害呀!!!!

請問你和他結了婚嗎?
不要勉強對方改變性格來遷就你, 只有引導對方改善自己來迎合你. 凡事無須太執著,執著只會添苦惱.

伯爵府

一個會打女人既男人...好極好限...你要諗清楚...日後呢個男人一次又一次咁打你...你會點...愛...唔係咁ga...

伯爵府

好媽媽勳章

男人真係賤格
黑人憎
打女人嘅男人唔死都無x用

別墅

嘩 !!如果"佢"打我第一下個時我唔會比"佢"打我第二下羅 !! 我一定會還手打返"佢" !! 就算我點鍾意佢都好 如果講d傷害我既說話既同時仲打埋我 我一定會走羅 " 走之前打爆佢個死人頭先走

大宅

打你雖然係不對,但你失控既時候,佢又唔知可以點控制你,男人係野獸,當然用

大宅

打你既男人唔要好過要啦~~
有咩事都好啦~唔洗打人呀~
打得一次之後就會有第2次..第3次~~
好好諗下~

子爵府

me 2
WING86 寫道:
打你既男人唔要好過要啦~~
有咩事都好啦~唔洗打人呀~
打得一次之後就會有第2次..第3次~~
好好諗下~

伯爵府

非常非常之同意....
同埋我覺得女人無左男人係完全無問題...又唔洗死
一樣都可以好好生活
(以上係個人意見)
所以請重搭信心......
其實無朋友就真係會死喇===>悶死

米奇BB 寫道:
一個會打女人既男人...好極好限...你要諗清楚...日後呢個男人一次又一次咁打你...你會點...愛...唔係咁ga...

首頁

尾頁

跳至