夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我好嬲我老公呀!

大宅

Re: 我好嬲我老公呀!

有乜野都好要床頭打交床未和呀!好好諗清楚,唔好衝動呀!

禁止訪問

男爵府

:-(

點解大家條名咁苦...有個咁賤的老公????

我而家見到佢...由頭憎到佢落腳...

我唔知佢有幾愛我地....
佢放假都唔係陪我地...去陪佢老母架啦...
我唔想再同佢一齊...

bb跟我點都幸福過而家....我...有老公=無....
bb有老豆咩??叫佢去死啦....

點解咁多人死唔見佢死...

大宅

7112006 寫道:
我好嬲我老公,唔想再愛佢,憎死佢,恨死佢,以後都唔信佢,
但我個囝囝得3歲,都唔知點算。 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

你老公做

男爵府

冷靜d先,因咩事嬲?因咩事唔信佢?好多事情唔係突然出現的,總有前因後果,尤其兩個人相處由拍拖到結婚,你地仲有埋仔啦,既然已有問題擺在面前,便要好好地想辦法解決。

子爵府

好媽媽勳章

其實你老公做咩令你唔信佢...令你憎佢...同嬲佢...可唔可以講出黎...其實你地關係係唔係真係去到唔可以挽救既地步...大家有無好好咁傾下...最重要問題...如果你真係唔可以同佢相處...你自己有無能力照顧自己同小朋友...自己有無工作...如果無...不如搵份工做...搵一d寄託...或者唔會諗住老公既不是...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

男爵府

唉...點解d男人最興攪埋d甘既野架...

話分兩頭說...可能你老公真係同前女友無野呢...又無做d咩野...不如你坦白同你老公講...吾多喜歡佢同前女友繼續有聯絡...如果要繼續既都同你講聲...免得瓜田李下啦...但查實照計都應該吾駛點聯絡架啦....借問一聲果個女人結左婚未呀

禁止訪問

複式洋房

Re: !

點解好嬲您老公呀?? :-|

別墅

我覺得大多數既男人都係會偷偷地同以前d女聯絡 當穿左喇 d 籍口都係來來去去個幾句 " 都唔係成日搵 , 我地冇野架大家只係朋友方式咁吹下水姐 , 唔係用朋友都唔可以呀 ! 我廢事講比你聽你會唔鍾意啦 等等 " 如果佢係知會咁既咁點解佢又做呀

複式洋房

我都覺男人都係會偷偷地同以前d女聯絡..您係唔係仲好嬲.係正常..現您同您老公好返味?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

照你所講即係暫時淨係傾電話....無咩越軌行動....就係因為咁...你嬲係正常,因為你嬲佢唔事先講比你聽,唔尊重你,佢可能驚講左比你聽你都係會咁嬲,佢又覺得只係普通朋友,唔想你亂諗,所以咪唔講比你知囉!如果係因為咁,你就唔信你老公,你地之間既感情未免太過脆弱喇!你地仲有大把路要行,經歷得越多,感情先會更穩建。

如果你動不動就咁嬲,如果對方真係來者不善,你就會處於下峰,同埋你老公見你係咁,下次有咩佢都唔會再講比你知...

唔好咁嬲先啦!

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

唔好咁嬲,你和老公是否有甚麼承諾,如:不可如前女友聯絡之類,所以你知佢遵守唔到就咁嬲呢?
如果佢地重遇一年,亦只聯絡過一兩次,問題都不太大,但你都要靜靜留意佢地只係維持好普通好普通的朋友關係定點,其實,能夠做夫妻真唔容易,好好想清楚會否給大家一次機會啦

禁止訪問

民房

唔好唔開心啦∼嗰個男人嘅解釋都係咁...我嗰個都係咁講,完全一樣!!!

禁止訪問

別墅

咁咪好囉!

首頁

尾頁

跳至