自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

信唔信林文龍係咁既人呀?

關 仁 隱 事 : 文 蟲 偷 食 專 揀 蕩 婦

可 零 同 老 公 文 蟲 呢 排 成 日 出 晒 恩 愛 , 證 明 夫 妻 關 係 好 好 , 冇 俾 勤 力 人 緋 聞 影 響 , 其 實 就 算 可 零 真 係 同 勤 力 人 有 路 , 文 蟲 都 冇 資 格 出 聲 , 因 為 文 蟲 結 婚 多 年 成 日 偷 食 , 圈 中 女 藝 人 佢 都 嗒 唔 少 。 原 來 文 蟲 都 有 同 豬 朋 狗 友 講 自 己 風 流 史 , 其 中 一 個 同 佢 有 路 係 當 年 搞 到 白 仔 夫 婦 大 打 出 手 、 又 同 發 瘟 拍 過 拖 過 氣 女 藝 人 梅 花 , 文 蟲 話 貪 梅 花 呢 類 型 女 人 雖 然 朵 臭 , 搞 完 唔 會 唱 , 冇 手 尾 喎 !

男爵府

Re: 信唔信林文龍係咁既人呀?

我覺得佢唔似d咁既人

禁止訪問

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我反而覺得佢係咁既人喎~~~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEARALL:

吾出奇,電視電影圈好黑暗...可以講係污穢不堪..

十幾年前,果時個老細係大咸友,見過_炳人,黎_田上黎SALE佢的女.....成日都有女明星黎公司佢間房出出入入..呀_姿啦!
袁_螢啦!

好記得有一次,係巨龜庄同同事食緊野.

咦!乜對面枱果個咁似劉嘉_,望真下,真係佢,幾清秀,對腳仲好鬼修長同直,好吸引..

忽然:佢果個果時好興架大哥大水壺手機響起黎..

劉嘉:接電話,係唷!_田,我食緊野,你係邊..吓!乜咁橋ai..我又係巨龜食野喎!點解見吾到你架..於是佢起身,一路搵,一路傾,嘩!真係旁若無人咁好大聲講野..

亦都睇同聽到_田把聲,啊!新加坡佬黎架,特登過黎話搵你,無乜野架咋!陪下佢沖涼,按下骨,就上床訓覺架啦!陪佢一晚!咁就執幾千元..好過成日對住的鹽鹽尖尖架麻nut佬啦!

劉嘉:好啦!咁我拿拿臨食完野聯絡啦!

NNN

男爵府

咪咁天真啦 ! 娛樂圈根本就係一個大染缸或者叫做大型夜總會貼切d,需要係營幕前扮清純又得,轉

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男人偷食有乜出奇
唔偷食先奇

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

娛樂圈係咁架啦, 有咩咁出奇~~

大宅

呢d
5歲~~

洋房

shing'mun 寫道:
我覺得佢唔似d咁既人

me2

子爵府

好媽媽勳章

係都唔出奇啦,佢自以為好靚仔溝死女..娛樂圈講包裝啫,表面正正經經,私底下咪一條虫..咸果隻.睇大哥就知啦,做到好似好正義正氣咁..私生活咪同砵籣街亞叔一樣--->鐘意叫雞.而家黐埋'牛秀成'有女齊齊嘆tim.真係無改錯名,話明俾你聽'成條咸虫'
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

禁止訪問

男爵府

有咩咁出奇 ?-( ?-( ?-(

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

雖然 : 以貌取人 失之子羽
但 : 人不可以貎相
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

空穴來風 未必無因

別墅

Hard to say...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

appleyuen 寫道:
男人偷食有乜出奇
唔偷食先奇

同意!
大把男人返大陸攪女人,50歲都返上去攪個二+幾歲喇!
林文龍仲咁後生tin。

用戶要求終止服務

信架,佢以前俾人玩得多咪仲返d女人lor,佢俾陳x娜包過

侯爵府

我家有隻曳曳豬

首頁

尾頁

跳至