心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Cry 有信主的姊妹們. 可否代我 祈禱

人有霎時禍福.. 六合彩頭獎 不見有我份中..
主 點解 禍(手術) 就追住我 ..
我心地都很好.. 為什麼這樣對我..
有信主的姊妹們. 可否代我 祈禱
Thanks

人生是無常 .. 對人, 對事唔好太執著.
將時間用在值得的人, 值得的事上.
活在當下, 珍惜當下.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: Cry 有信主的姊妹們. 可否代我 祈禱

LingLing2008 寫道:
Thanks
[/quote]>>>>>請問我不是信主的,但我識祈禱,可以為你祈禱嗎?????

betty
NNN

大宅

bettylam
當然可以. Thanks.
我現預備入院.
Maybe7日後回家. 加油.加油

[/quote]>>>>>請問我不是信主的,但我識祈禱,可以為你祈禱嗎?????

:-( :-(
人生是無常 .. 對人, 對事唔好太執著.
將時間用在值得的人, 值得的事上.
活在當下, 珍惜當下.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

dearlingling2008:

吾好喊!積極同樂天面對,願主保祐你...

betty

NNN

禁止發言

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

LingLing2008

學roccomami話齋,主好多時會比好多考驗我地,呢個係一個考驗你信德o既時候!

願主保守你o既手術得以順利完成,並恩賜你平安!

禁止訪問

別墅

keep praying, we pray together DO NOT getting up sad, but u can keep asking god why, sometimes when i feel down i will ask him why?! but when u ask a feel times and pray together, even no answer u will feeling better....!!! remember keep praying, i will pray to u every night
god bless everyone

大宅

加油呀,我會為你祈禱~~~

男爵府

LingLing2008:
我剛剛幫你代禱喇,
我亦希望你手術成功,早日康復

LingLing2008寫道:
Thanks

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我不是信主的, 或者主係想讓你透過這次手術, 更明白健康的可貴, 讓你清楚知道身邊人對你既關懷. 珍惜身邊既每一刻.

願主保祐你 :-P

首頁

尾頁

跳至