跳至

首頁

尾頁

伯爵府

(急)請問e+澳門有冇下雨呀???

唔該 !

大宅

Re: (急)請問e+澳門有冇下雨呀???

依家冇~
8個月囉!

伯爵府

shakiebinokay ,

請問e+有冇放晴呀, 唔該 !
因為我真係想去澳門行吓, 食吓野 !

大宅

咁又未至於話放晴,不過冇太陽囉~過黎行下都ok

8個月囉!

伯爵府

shakiebinokay ,

唔該晒你呀 !!
我諗我等好天先去啦 !!
ee....你e+8個月, 個肚e+大唔大呀 ?? 預產期幾時呀 ?
我個肚都現啦, 但唔係好大, hehe.....

大宅

唏~客咩氣呀!
d人成日都話我個肚細架,不過醫生已經話我過重啦,9月頭先生得,你5個月,梗係現肚啦,bb郁未呀~
8個月囉!

伯爵府

bb郁啦~郁啦~ 成日係我肚內游水 ! hehe...

醫生已經話你過重?? 你重左幾多呀 ?
我本身肥底, 我都怕過重, 未有bb已經145lbs, e+ 155 la ... :-(

大宅

但係你依家先重得10磅咋喎~點會過重呀?我未有之前106,依家...........................147磅,咁你話呢,係咁好勁呢,不過我唔肥喎~所以唔知重左去邊?
8個月囉!

伯爵府

嘩 !! 重左47lbs ~~ 真係過重左少少 ! 因為你重有個幾月先生 ! d人話bb係最後大得好快 ~~

ee....你會選順產還是開刀呀 ??
如果選順產, 你e+就要控制一下, 唔係就好難生 ~~~

我有個朋友剛剛生左, 佢都肥左50lbs, 但係b女出黎只得5lbs jar....肥晒媽媽到 ! 希望你唔係啦 !!!!

係呢? 你個b 係仔定女呀 ? 我e+都未知, 次次照佢都"gap"住對腳 ~

大宅

我都驚我到時痾佢唔出呀~咁梗係希望順產啦~我前幾日照過,個醫生話女仔的機會大d。
其實醫生之前都話照唔到,話bb夾住對腳,其實我覺得係佢唔sure,所以咁樣講囉~
8個月囉!

首頁

尾頁

跳至