意見反饋
義工
跳至
[2005年] 8個月o勒,妳o地仲有冇修身o家?!

複式洋房

國民生產總值:220

8個月o勒,妳o地仲有冇修身o家?!

我好懶,由生完到現在都冇做任何o野減肥.

陀BB我一共重o左60磅,現在仲有十幾磅在身上,妳們有否減肥秘方一同分亨o下.
請幫幫忙o拉!遲D有聚會唔係點見得人呀?!!!!

大宅

國民生產總值:1126

Re: 8個月o勒,妳o地仲有冇修身o家?!

我都無做過野呀,而家仲有5-6磅,可以接受.不過我覺得日日放工返到屋企揍住個B,已經好似日日都舉鐵咁,唔使再專登減啦.

KEIIN-BB 寫道:

陀BB我一共重o左60磅,現在仲有十幾磅在身上,妳們有否減肥秘方一同分亨o下.

侯爵府

國民生產總值:21494

好媽媽勳章

你地都已經好好成績傢喇,我兩年半前生第一胎,都係重左60磅,減左一年,都係仲有廿磅"賤肉"黐o向身,仲未番到家鄉之際,又有左嚴b,家陣仲有三十磅要減.....

你話我死唔死丫...唉~~~~

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

dilyshung 寫道:
我都無做過野呀,而家仲有5-6磅,可以接受.不過我覺得日日放工返到屋企揍住個B,已經好似日日都舉鐵咁,唔使再專登減啦.

[quote]
KEIIN-BB 寫道:

[/quote]
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

國民生產總值:2387

我陀bb時只係重左35磅左右, 生完都無做過d咩運動去減肥, 不過本身係果d食多多都唔會點肥既人, 所以係自然減肥既情況下, 6月份時體重巳經回復返未有bb之前, 但係肚腩就多左d豬腩肉~~~~

大宅

國民生產總值:2593

我諗冇人夠我勁架哪!我陀BB足足重

複式洋房

國民生產總值:308

我陀bb時,肥左30磅左右!
生完之後,肥左12磅!
到宜家110磅,比以前未有bb重左2磅,但個肚真係好大、好多肉!

侯爵府

好媽媽勳章

feebei,

但你家陣已經勁fit喇喎~~~~
後生d真係唔同d~!

大宅

國民生產總值:1040

o華~你好勁呀,點減o架?

我未有時125磅,陀BB重

公爵府

國民生產總值:25624

好媽媽勳章 畀面勳章

我咪仲衰!生咗之後剩係個肚細咗小小,其他一啲都無減過!都唔知點算!
我要記得幸福......

複式洋房

國民生產總值:428

tsznok,

你早排唔係地獄式減肥咩?

我都想減, 日日都打算聽日開始.

侯爵府

好媽媽勳章

地獄式一個月,減左十磅後,之後已經番左天堂咬雪糕啦,哈哈哈~~~~

babykiu 寫道:
tsznok,

你早排唔係地獄式減肥咩?

我都想減, 日日都打算聽日開始.

大宅

國民生產總值:2565

睛靈勳章 BK Milk勳章

我陀bb時只係重咗30磅,生完都無刻意減肥,食量仲多過以前(不過就食得健康好多),e+都已經瘦番晒(除咗個腩),可能因為一路喂人奶,所以效唔錯。

別墅

國民生產總值:738

我畀未生時多咗10磅, 而且個肚腩都係勁多肉啊. :-( :-( :-(

男爵府

國民生產總值:5693

我有o左之前肥o左,果時around 118磅。有o左果時多o左around 30磅到。生完後到現在..................唉........................123磅...........早排刻意吃少d 121磅到。 好想有突破呀! :lol:
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

侯爵府

好媽媽勳章

果幾磅上落...算啦,已經好好傢喇!!!好過我幾十磅上落多多聲喇!!!

大宅

國民生產總值:2116

我仲差4磅到回復以前既體重, 不過肚皮就好鬆, 有無d嘜野介紹可以收緊肚皮架?

大宅

國民生產總值:2387

係啦!! 我都係最想收返d豬腩肉

CherryIce 寫道:
我仲差4磅到回復以前既體重, 不過肚皮就好鬆, 有無d嘜野介紹可以收緊肚皮架?

大宅

國民生產總值:2593

tsznok 寫道:
feebei,

但你家陣已經勁fit喇喎~~~~
後生d真係唔同d~!

我都下

大宅

國民生產總值:1553

我有左bb重左55 lbs, 依家中有廿磅肉呀, 上星期開始游水, 都係差唔多咁

feebie你點解減得咁快, 教下我丫

大宅

國民生產總值:1501

我生個時140lbs, 依家120lbs, 不過好在我個頭細, 成日俾人錯覺好slim, 哈哈, 我諗廋多2lbs就滿足喇

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.