跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

嘔既時候,發現個胃都好攪笑.......

好似尋日咁~我先食左個橙,之後食d生蕃茄,再食左雞翼,
到左晚飯時間,個胃就真係先嘔反雞翼,之後生蕃茄,再係橙,
佢好似冇郁過,排好哂,分類咁俾番我咁~~

有次我就食左個有cream既麵,d cream其實入左焗爐後都熔左落個麭度喇~個胃可以只係嘔反d cream出黎都得........
我都服左佢....... ?-(

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 嘔既時候,發現個胃都好攪笑.......

我諗係因為cream浮面. 我試過先食雪糕, 跟住食好多其它野, 都係嘔雪糕先.

不過順序嘔雞翼同蕃茄又真係幾怪!

男爵府

我嘔過三次, 幾次都係食完餅飲奶 , 都係先嘔奶, 後嘔餅.

我呢幾日都冇作嘔了, 又食得, 個人都開心d,
天氣冇咁熱都有d影響,

大宅

正常一嘔嘔一堆野出黎,好似俾攪拌機攪完禁架播~
但你個胃識分類咁俾番你,又幾好攪笑喎:mrgreen: ~

LilianLegend 寫道:
好似尋日咁~我先食左個橙,之後食d生蕃茄,再食左雞翼,
到左晚飯時間,個胃就真係先嘔反雞翼,之後生蕃茄,再係橙,
佢好似冇郁過,排好哂,分類咁俾番我咁~~

有次我就食左個有cream既麵,d cream其實入左焗爐後都熔左落個麭度喇~個胃可以只係嘔反d cream出黎都得........
我都服左佢....... ?-(

大宅

我個胃無咁勁識分來嘔, 但好怪的係次次都係嘔一啖....

首頁

尾頁

跳至