跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

Re: 9月24日一歲生日會事宜

agree with heima - B
heima 寫道:
henrykwok

你很用心機為我們的主角仔攪生日會, 謝謝

如果我係主角仔, 我會想多d活動空間, 所以B方案會比較好

別墅

B 方案

BB坐一陣都要縲落地玩啦. GOOD!!!!

辛苦晒你呀. 返工咁忙. 仲要PLAN 2張 FLOOR PLAN.

洋房

我主要贊成 B 方案, 可以比 bb 多d 空間玩, 但係如果再加埋大人落去玩又會唔會好迫呀??? 我想問其實個遊戲區查實有幾大呢??真係煩啦, 如果為左個好細的遊戲區而減台數又值唔值得呀??
大家比 d 意見啦!!

子爵府

邊有得揀呀?為左主角們既"安全",
只有 B 係較正常擺位+空間,根本一定要揀B。
原來主持人當初pm 覆我話有足夠既空間,
就係無預主角有坐位。
henrykwok 寫道:
但你們如果覺得想比多D空間BB玩遊戲的話, 咁主角就沒有坐位啦..

請你們投票

B方案 :

A方案 :

子爵府

無得揀喇,為左枱與枱之間有足夠既"安全空間",
根本只可以揀B ,而家人數定晒,地方又唔會變大之下,
大家當日唯有睇緊D 自己既囝囡,唔好俾佢地四圍行,
好小心咁過一個愉快生日會啦。
Maysum 寫道:
我主要贊成 B 方案, 可以比 bb 多d 空間玩, 但係如果再加埋大人落去玩又會唔會好迫呀??? 我想問其實個遊戲區查實有幾大呢??真係煩啦, 如果為左個好細的遊戲區而減台數又值唔值得呀??
大家比 d 意見啦!!

子爵府

朗言爸~
意外既野..好難防架..我都好擔心果日世然亂郁..整到d 碟同刀周圍飛..唉
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

好媽媽勳章

Long Yin,

其實你看看兩個方案枱與枱之間的空間係一樣(可能我畫得差少少), 我只不過利用四張枱拍在一齊坐和利用遊戲區地方..所以闊面係一樣的..

LongYin 寫道:
邊有得揀呀?為左主角們既"安全",
只有 B 係較正常擺位+空間,根本一定要揀B。
原來主持人當初pm 覆我話有足夠既空間,
就係無預主角有坐位。 [quote]
但你們如果覺得想比多D空間BB玩遊戲的話, 咁主角就沒有坐位啦..

請你們投票

B方案 :

A方案 :
[/quote]

子爵府

點都好啦~~人數已定,場地已定,根本無得變,
一齊由你主持人決定,
總之當日我會同我太太會小心照顧朗言既"安全"。
Long Yin,

其實你看看兩個方案枱與枱之間的空間係一樣(可能我畫得差少少), 我只不過利用四張枱拍在一齊坐和利用遊戲區地方..所以闊面係一樣的..

男爵府

好媽媽勳章

唔好咁講啦, 大家有份參與一歲BB生日會, 所以有份提意見和投票

大宅

如果兩個方案的空間係一樣咁闊的話,我反而贊成A方案,因為BB會撞到枱角的機會都細些,又可以放低BB,坐下,咁多人,我諗遊戲區都唔夠其中三分之一玩,反而大家可能多數是走來走去,見下面,傾下計!

大宅

要抱住 matthew 食野 :-( :-( :-(
matthew 好百厭架 :tongue:

子爵府

我諗你應該記得我pm 過意見俾你,提過一定要注意地方空間,
以主角們既安全為首要,如人數過多,必要時另選地方掛?
今次既方案a,b,根本無得揀,一定係b,咁又點投票呀?
完全只係你講既"有份提意見和投票"囉。

算喇~~我都係唔再多事喇,唔想俾ABC話我無幫手又多多意見,
或者點解咁多意見而又唔幫手囉。
(收口)
唔好咁講啦, 大家有份參與一歲BB生日會, 所以有份提意見和投票

翡翠宮

好媽媽勳章

我揀 b ....
因為 a d 檯駁太長, 大人成日出入, bb又郁來郁去, 駁太長好唔方便 ... 而且好易坐得一邊好迫一邊好鬆.... plan a 重有 d 檯有兩邊柱頂住, 埋牆果行 d 人好難出入 ........
想問問, plan b 第16號檯 可唔可以垂直放呀 ?
咦 ~ 每檯單邊 5個位, 如果一pair pair 帶 bb, 咪有一pair 要面對面坐囉 ???

大宅

我想問如果A係唔係個個BB都有BB椅呀??如果唔夠BB椅,咁就B會好D,有多D空間俾BB落地玩!!!

邊個位放BB車呀???

別墅

要搞一個大型party真係唔易, specially for BABY!

辛苦你∼∼

If there is anything I might be able to help!
Pls feel free to call me as I have joined 2 baby
party before.

男爵府

henry kwok

我覺得你今次為左我地呢個party,由開始籌備到而家,已經費盡不少心機,總知就辛苦你啦!

若你有什麼要幫忙,如有我有能力的,我都非常樂意幫手

希望大家都有個開開心心的生日party la.

男爵府

揀B啦!!!

請問換尿片區係邊?夠空間嘛?(果日好多B,如果唔夠位換,就要等好耐)

係喎,如果父母面對面坐,好難照顧個B,可否改一改每檯單邊 5個位.

謝~
jolo 寫道:
我揀 b ....
因為 a d 檯駁太長, 大人成日出入, bb又郁來郁去, 駁太長好唔方便 ... 而且好易坐得一邊好迫一邊好鬆.... plan a 重有 d 檯有兩邊柱頂住, 埋牆果行 d 人好難出入 ........
想問問, plan b 第16號檯 可唔可以垂直放呀 ?
咦 ~ 每檯單邊 5個位, 如果一pair pair 帶 bb, 咪有一pair 要面對面坐囉 ???

男爵府

好媽媽勳章

坐位圖我將會改一改去, 而BB換片片地方將會在登記處側開一至兩張枱換片片和加屏風..

大宅

I have mail the information to you Please CHECKED

Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

複式洋房

"B"
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

首頁
23456...8

尾頁

跳至