美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問大家多數喜歡出街跑步或用跑步機

想問大家多數喜歡出街跑步或用跑步機,而覺得邊樣成效大啲和方面啲,如用跑步機哪隻牌子好用些和細部些!請給些意見。

男爵府

Re: 想問大家多數喜歡出街跑步或用跑步機

I like jogging in the park coz I don't like doing exercise in air-conditioned environment.

男爵府

一定係出街, 重識到有好多狗狗friend.

大宅

跑街,唔熱唔跑,

跑完流一身汗好舒服,我跑屋宛,13日已輕了10磅,皮膚都滑晒。

各位努力 !

Msma

大宅

cheukcheukma, Bambi & Msma:
唔該大家的意見,其實我都覺得跑街係好啲,不過時常受天氣影響,落雨便跑唔倒,好熱的時間去跑,真係要拿很大毅力才成功,少啲耐性都唔得。謝謝你們!

想請問Msma:
你跑13日便輕了10磅,咁你係唔係日日都跑,咁每次跑幾耐。

大宅

I use 跑步機 in summer time as it is too hot & wet outside... even i run indoor, i still sweat a lot wor...

男爵府

Msma
妳本來係咪好肥架? 跑13日已輕了10磅, 好好成績喎!

大宅

我會去gym用跑步機, 因為我怕而家熱得濟頂唔住. 我坐完月後都係做左兩星期運動, 瘦左9磅

子爵府

我都鍾意出街跑, 出一身汗, 返屋企沖個涼, 特別好訓

大宅

聽了大家的意見,覺得街跑和機跑都有效用,效果唔知係唔係好過食減肥餐就唔知,但一定就會健康啲。因為我食了兩星期減肥餐瘦了只三磅,但覺得個人好像好疲倦,便沒有繼續吃,所以想試吓跑步,就算減唔倒,都當係運吓動,沒有壞,當然希望好似你們一樣有咁好的成績啦!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

iriswy 寫道:
我都鍾意出街跑, 出一身汗, 返屋企沖個涼, 特別好訓

子爵府

我會鐘意跑步機多d

大宅

本來 120磅 ,中圍 28 下圍成 39

家下減到110磅,中圍 25 ,下圍 36

想減到 105 磅,但好似而家係平台,平左一個禮拜啦,想問如減肥遇到平台,應點做呢 ?

我爭了5磅,想減到 中圍24 下圍35 就最好啦。

各位請指教下 。唔該
Msma

大宅

我都係鍾意跑街,跑得好熱有陣風吹過好舒服架。

以前我誓死唔信自己會跑,但家下唔跑會好唔知點咁,不過我都係1次/wk。如果跑之前落雨就會改期,但跑緊時落雨,話之喇。

首頁

尾頁

跳至