意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 3|主題: 84836

NUK電泵好唔好用?

民房

國民生產總值:51

NUK電泵好唔好用?

HI! 各位BK媽咪

請問有冇人用過/用緊呢款電泵? 知唔知好唔好用??-( 我亞B重有一個月就出世, 之前永安減價買左, 但我見各位只係讚medala同Avent奶泵,依家唔知好唔好買過 , 如果買過, 邊度會平? 永安仲有冇減價? 定係護協會平D呢?

請多多指教!

男爵府

國民生產總值:7768

Re: NUK電泵好唔好用?

Feedbacks from other mamas--

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

國民生產總值:8457

別墅

國民生產總值:751

我1係買avent 1係買medela 唔會買其他

民房

真係甘差呀 :-(, 錦大家知唔知 差係邊度? 係咪泵唔倒呀?

大宅

國民生產總值:2199

nuk唔係泵唔到.

nuk係半自動泵,即係佢只有吸的功能,放氣要自己按個release掣,咁要同個泵協調得好好先得.我就唔識放氣,唔知幾時放,泵到個乳頭好痛,最多都可以泵到3oz,都會有噴奶反射.但係咁痛,不能長此下去,所以最後買左medela mini electric plus 同 avent 手泵.

民房

Nail

Thank you for reply.

我都要趁下次減價時買番個Avent手泵啦, 知唔知大概幾多錢?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.