意見反饋
義工
[2006年] Chickeeduck big sales - 7 clothes 70% Off

大宅

國民生產總值:3277

Chickeeduck big sales - 7 clothes 70% Off

大宅

Re: Chickeeduck big sales - 7 clothes 70% Off

我剛剛係whampo掃了7件.
主要buy dresses for bb next summer (Size 100).
I uses ~HKD520 for 7 clothes

click below
Chickeeduck

大宅

國民生產總值:2641

Re: Chickeeduck big sales - 7 clothes 70% Off

我細妹都買

男爵府

國民生產總值:7403

我就用左$660,因為買左大部份係見得下人既全身裙,可以做花女都得。

不過我買90碼而家著啦,都唔知毛毛下年會幾大舊??

大宅

me too. I buy many 見得下人既全身裙, 好抵.
我5件出年著, 2件今年著.

===============
mrsmcdull 寫道:
我就用左$660,因為買左大部份係見得下人既全身裙,可以做花女都得。

不過我買90碼而家著啦,都唔知毛毛下年會幾大舊??

複式洋房

國民生產總值:239

我就用左$540, 全部都係連身裙, 下年著
因為今年d衫都著唔哂~~
其中一套係買比晴晴既男朋友仔.....

侯爵府

國民生產總值:23448

你哋個個都買裙仔, 一定靚到dum 一声la.....咁多唔多 BB boy 衫ya?

大宅

國民生產總值:1248

如果我今日放工去唔知仲有無size 呢....

我想問有無靚帽仔呀, 呀女無咩頭髮, 想買帽仔遮遮, 唔會咁男仔頭呀....

男爵府

國民生產總值:7403

我地D美少女第時聚會咪會撞衫囉

大宅

國民生產總值:1550

今日放工去九龍灣,已經剩得好少款。靚嘅連身裙唔見哂lu。只執到兩套衫仔而家著,其他d t-shirt ,短褲出年著。
[url=][/url]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.