意見反饋
義工

自由講場 今日: 301|主題: 1004595

牙痛呀................

男爵府

國民生產總值:7830

牙痛呀................

我隻牙好痛呀..我想係蛀左囉..仲好鬆...
我試過好多方法都止唔都痛呀...(含冰,用鹽水..止痛藥)
請問各位媽咪有冇特效止牙痛方法呀..
我真係好痛..面都腫左啦.又食唔到,又訓唔到..
唔該晒....
子峻媽咪

大宅

國民生產總值:3745

Re: 牙痛呀................

點解唔去看牙醫? 必要時脫咗佢, 長痛不如短痛!!

男爵府

國民生產總值:7792

我朋友試過用喇媽牌"中"碎,然后"文"上隻爛牙度
係臭dd, 不過佢話好快唔痛
唔怕陣味...試試 :mrgreen:

男爵府

今日星期日呀..我禽晚開始痛,我要明早才可以打電話約期呀....因為我係睇工聯會(平好多)我想冇咁快有得睇呀....真係好痛呀..........

子峻媽咪

男爵府

我岩岩朋友都叫我用喇叭牌.塞住隻牙..會唔痛..我仲以為佢玩我呀...原來真係可以架..
死伙...屋企冇呢......要明天先可以買啦..今晚慘囉
子峻媽咪

大宅

國民生產總值:3618

我試過牙肉腫痛幾日,飲左杯夏枯草好好多!

男爵府

國民生產總值:5620

好媽媽勳章

上個星期我隻牙又係痛到死, 之後又係塞左喇叭丸, 但都係痛, 又再塞, 總共塞左3粒都仲痛, 最後惟有食埋止痛藥即刻去訓覺~~!

第二日個口都仲好臭囉

之後索性mon 左佢, 舒服晒~~!

男爵府

陰功...我食左專止牙痛藥都冇用呀...成晚唔駛訓呀...
私家牙醫好貴嗎....
子峻媽咪

大宅

國民生產總值:3695

醒目開學勳章

點解唔今日去藥房買?? 星期日藥房有開, 好過痛成晚冇得睡 仲慘 :-(

伯爵府

國民生產總值:17454

我早排同你情況一樣,我就食必利痛(特效)個隻.飲多D水,休息多D.

男爵府

請問糖衣果隻喇叭牌得唔得呀
子峻媽咪

男爵府

因為我住得比較偏僻呀..行出村口仲要坐車先有野買呀..帶住個仔又咁痛...唉......
我生仔都唔覺得痛..反而牙痛就............真係好痛..
子峻媽咪

男爵府

國民生產總值:7792

而家妳係爛牙..仲加糖衣咪仲死

叫屋企人幫妳買反嚟唔得咩
試吓咬d冰會唔會好d??

大宅

國民生產總值:3745

峻峻媽, 今日好唔好D呀? 有無睇牙醫呀?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.