想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇媽咪係週期短而又有bb架?

我見通常大家都係話自己週期長或唔準,
所以未有bb, 但我本身約25day 一個cycle,
好準時, 簽過荷爾蒙正常, 但仲未有b,
有冇人又係週期短而又有bb架?

:cry:

大宅

Re: 有冇媽咪係週期短而又有bb架?

週期短應該仲易啦,因為好快就排卵,你係咪計唔啱時間或者冇排卵呀?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

做過體溫表, 應該是有排卵的, 都有跟住體溫去dodo,
但成年幾都未有!
:-(

cascades 寫道:
週期短應該仲易啦,因為好快就排卵,你係咪計唔啱時間或者冇排卵呀?

大宅

我都係 25 day 一個 cycle 而且超準的.
努力左半年後成功~
你都要加油啊.
cycle 短 and 準是比較易有的, 但亦要看緣份, 唔好0甘心急/ 0甘大壓力啦, 越心急越難有0架~

仲有, 淨係你有排卵係唔夠的, 你老公有無 check 下虫虫?

@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

別墅

ricecooking,

我都有做體溫表呀, 不過我比較相信排卵紙, 雖然我都未 bingo , 您可以try 下用排卵紙, 都幾準.

[quote]
ricecooking 寫道:
做過體溫表, 應該是有排卵的, 都有跟住體溫去dodo,
但成年幾都未有!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題