意見反饋
義工

自由講場 今日: 482|主題: 1004420

跳至
惠康...一樣貨物五種價錢!

水晶宮

國民生產總值:63268

惠康...一樣貨物五種價錢!

今日去惠康補貨,SMEDLEYS茄汁焗豆420克裝原價9.7元,特價8.8元,現買兩罐12元,於是掃左六罐,收銀時收我45大元!(每罐7.5元)
老人家我冇野叻,普通加減乘除一定快過

珍珠宮

國民生產總值:46653

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 惠康...一樣貨物五種價錢!

Wellcome always do that !!!! The best thing out of the worst is that they would pay you back right away if the reason is on you......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

國民生產總值:2641

去超市買

子爵府

國民生產總值:10073

睇得多你地講…

e家買完野實check完單先走

子爵府

國民生產總值:14844

大宅

國民生產總值:2117

係呀,好衰的,成日CHECK完價錢牌就話係早兩日價唔記得除牌,跟住好偉大咁話"唉,比埋你啦"

依家唔記得除牌係佢問題喎

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

國民生產總值:3958

消費者權益,就算寫錯都要收最平

珍珠宮

國民生產總值:44187

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

國民生產總值:8186

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

何止WELLCOME,WELLCOME D職員D態度都叫好喇,我早排去7仔買野仲火滾,我去買雪糕返屋企,咁見酊雀巢雪糕杯$11/3個,咁好啦,我拎左3個去比錢,個收銀嘟左2杯之後同我講話$11/2杯WOR小姐(態度已然唔多好),我話:下,你個雪櫃上面張紙寫住$11/3杯BOR,跟住佢話:咁部機係嘟$11/2杯嘛(注意:佢從未嘟第3杯,只係嘟左2杯),我話:莫非我睇錯??(我即刻再行去CONFIRM下),跟住我話:小姐你個雪櫃張紙係寫住$11/3杯WOR,唔信你睇下,佢死死氣走過黎,跟住又死死氣走去收銀機度入袋跟住口UPUP話:比埋你呀,費鬼事同你D人講咁多,跟住佢打電話(我估係打比經理):喂,XXX呀,我係XXX呀,做咩雀巢雪糕杯個價錢咁嫁......(下刪50字),個死人客囉(我仲響度睇緊買唔買本書),講極都話$11/3杯,都唔知係咪SHORT既,我比左$11/3杯佢喇,咁我而家點做?OK,你聽日返黎CHECK下~~,我聽到果下幾想罵佢,由於我同女女一齊去,咁我都冇發作,拎住D雪糕走,咁我HOME樓下有2間7仔,於是我去另一間問下,咁收銀幫我CHECK下,係$11/3杯,頭2杯係嘟到$11,第3杯嘟既時候係FREE,咁我即係冇錯啦,咁第2日咪打去HEAD OFFICE投訴個師奶囉,大佬,你由頭到尾都係嘟左2杯炸,第3杯都未嘟就講廢話,如果佢D態度好好地同我講話個價錢唔O岩既,我唔會堅持囉,$11/2杯我比唔起咩,爭幾蚊,佢D態度惡劣到不得了,仲要比我知佢出錯,(即係佢懶醒嘟左2杯見$11就以為係$11/2杯,又唔嘟第3杯睇下有冇再加錢落去,好似唔知第3杯可能會係FREE咁),我梗投訴佢啦,之後好似唔見左呢個收銀嚕

水晶宮

國民生產總值:65861

畀面勳章

數字人生
30624700--30624770--534202..............

男爵府

國民生產總值:5185

其實唔止惠康,百佳,華潤,價真棧等等...都有呢d情形,有趣的是他們絕大部份既case都是多收。

自己去買重話可以check 單,但好多時喺報紙睇到減價,跟住叫菲慵去買,如果多收,個菲慵都唔知/唔識同佢拗,呢d情形都試過很多次。

珍珠宮

國民生產總值:46653

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

一句講哂,小心D !!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

國民生產總值:9087

我係百佳都試過咁.所以過機時最好睇實.唔係就俾多咗都唔知.

大宅

國民生產總值:1283

我在g2000都係.件衣服明明釘往$120. 我比錢時佢話$195,我話明釘往$120,佢話電腦show出來係$195,要跟電腦收.我同佢講,你係$195又釘$120?佢話釘錯wo.....仲係唔只一件,我買幾件衣服,全部都係

伯爵府

國民生產總值:15505

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

總之稍不留神,又或者我咁蠢
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

伯爵府

國民生產總值:15883

lauretta 寫道:
何止WELLCOME,WELLCOME D職員D態度都叫好喇,我早排去7仔買野仲火滾,我去買雪糕返屋企,咁見酊雀巢雪糕杯$11/3個,咁好啦,我拎左3個去比錢,個收銀嘟左2杯之後同我講話$11/2杯WOR小姐(態度已然唔多好),我話:下,你個雪櫃上面張紙寫住$11/3杯BOR,跟住佢話:咁部機係嘟$11/2杯嘛(注意:佢從未嘟第3杯,只係嘟左2杯),我話:莫非我睇錯??(我即刻再行去CONFIRM下),跟住我話:小姐你個雪櫃張紙係寫住$11/3杯WOR,唔信你睇下,佢死死氣走過黎,跟住又死死氣走去收銀機度入袋跟住口UPUP話:比埋你呀,費鬼事同你D人講咁多,跟住佢打電話(我估係打比經理):喂,XXX呀,我係XXX呀,做咩雀巢雪糕杯個價錢咁嫁......(下刪50字),個死人客囉(我仲響度睇緊買唔買本書),講極都話$11/3杯,都唔知係咪SHORT既,我比左$11/3杯佢喇,咁我而家點做?OK,你聽日返黎CHECK下~~,我聽到果下幾想罵佢,由於我同女女一齊去,咁我都冇發作,拎住D雪糕走,咁我HOME樓下有2間7仔,於是我去另一間問下,咁收銀幫我CHECK下,係$11/3杯,頭2杯係嘟到$11,第3杯嘟既時候係FREE,咁我即係冇錯啦,咁第2日咪打去HEAD OFFICE投訴個師奶囉,大佬,你由頭到尾都係嘟左2杯炸,第3杯都未嘟就講廢話,如果佢D態度好好地同我講話個價錢唔O岩既,我唔會堅持囉,$11/2杯我比唔起咩,爭幾蚊,佢D態度惡劣到不得了,仲要比我知佢出錯,(即係佢懶醒嘟左2杯見$11就以為係$11/2杯,又唔嘟第3杯睇下有冇再加錢落去,好似唔知第3杯可能會係FREE咁),我梗投訴佢啦,之後好似唔見左呢個收銀嚕

男爵府

國民生產總值:6175

試過樽果汁"買一送一",見咁筍咪入多d貨,點知一過機,d電腦根本都無update價錢,如果無睇佢過機,就領嘢!

伯爵府

國民生產總值:19285

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.