自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

有冇人買左 brother果隻無限創意標籤印字機?

我見佢可以用布帶, iron係d衫度. 值唔值?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: 有冇人買左 brother果隻無限創意標籤印字機?

侯爵府

我有買, 但我個款只可以印在原裝帶度, 類似貼紙的膠帶, 不能印在布上..
仔仔考完試就放監!

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我睇果隻有兩款, 一款係hello kitty, 一款係mickey mouse, 都要[email protected]吉豬島.
所以問下值唔值得買.

焯媽媽 寫道:
我有買, 但我個款只可以印在原裝帶度, 類似貼紙的膠帶, 不能印在布上..

男爵府

上個月做$298.-

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

appleycma

多謝提點.
嘩........駛唔駛冇promote貴咁多? 好在我未買.
唔知幾時先再有promotion 可以$298?

大宅

Not the same
$478 with two free set of strips + 1 big pencil sharperner (total cost about $250)
$298 - no gifts and cannot print cartoon characters

so I bought the $478 one

You can go to Chung Nam Bookstore in Mongkok to take a look.

水晶宮

2020勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係書展買, $218咋.
當然係無kitty 個隻啦, 淨係部機身無咁靚o者, 功能則完全一樣. 因為內置其實都有其他公仔款揀, 幾cutie.
又送埋帶.
我就另外買埋印布帶o既帶就印得架喇. 熨係布上就得. 方便.
都幾好.

大宅

我打過去brother問,
佢話近日都唔會再有promote,
之後,我問咁有無訂幾多部會平d,
佢話除左係公司(經銷商)之外,
唔會平俾普通自己用既買家~

之後,再打過去分銷商,其中一間,
佢話如果買5-10部,就可以$450/部~
計落其實都唔係平好多,
所以我都諗緊...
hello kitty佢話有兩款,
一種係可以高度有18mm,另一種,$478就得12mm~

首頁