意見反饋
義工
[2006年] 請問你地餵人奶有否介口?

大宅

國民生產總值:2814

請問你地餵人奶有否介口?

我媽想給我飲補湯"蛹",但佢驚bb唔受得,叫我不如唔好餵人奶,你地覺得點?好煩呀!
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

男爵府

國民生產總值:7285

Re: 請問你地餵人奶有否介口?

我諗補湯都有好多唔同, 飲d唔好太補得唔得呀? 如果妳夠奶餵bb更係餵人奶啦, 真係唔係人人都夠奶gar!! 好似我咁, 個仔出世到而家我都得好少奶, 所以阿仔食全奶粉, 我d奶只係pump出黎俾佢當水飲, 但係雖然我少奶, 我都有介口, 認真補o既湯只係飲過一次, 其他都係上奶湯 及 少少補湯!!

別墅

國民生產總值:751

冇嫁介口

我日日食奶law 夠補啦

王國長老

國民生產總值:12371

好媽媽勳章 王國長老

由我有bb到家下全人奶我都無介過口
家下都只係乳鴨,淡豆鼓,喱d會降奶量食品無食咋

個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

民房

國民生產總值:8

我呀B都係全人奶,但我都有補身蟲草同茸都有食。佢面仔有D粒粒,但仔仔都ok la。搞好自己身體,人奶先会好呀!

別墅

國民生產總值:720

我都無咩戒口,亞媽d湯都無mu藥材(唔算中藥個隻)
只是d木瓜魚湯及一d鹿茸及鹿尾巴等,可能會燥點,但
so far亞B都ok無瘡瘡....
而過左滿月好多野都食番,等bb咩都吸收下,因為重有一星期就返工,到無機會成日身餵亞b了 :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.