意見反饋
義工
跳至
[2005年] 有冇訂生日蛋糕好介绍

別墅

國民生產總值:533

有冇訂生日蛋糕好介绍

我個女下星期生日啦,因姑媽同唐家姐都是同一個月生日,想整一個蛋糕for 3 個人,有冇好介绍同設計咩圖好啊?
Thx

]

別墅

國民生產總值:550

Re: 有冇訂生日蛋糕好介绍

聽說 KiwiSweets 不錯。可以訂購特別形狀蛋糕,比如 Hello Kitty,Mickey 等等。

Click Here

我仔仔今年生日會的蛋糕是酒店包辦。打算明年生日去 KiwiSweets 訂,看看他到時喜歡什麼卡通人物。

珍珠宮

國民生產總值:42156

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我打左去kiwi sweet 問價, $190 一磅 for 3D, $170 一磅 FOR 2D, 同美心差唔多價錢, 但送貨要ON TOP 加 $80~ 自取要去香港仔取.....

我睇埋相, 覺得唔太靚....好多都係用 "jit 花" 既手法填色,
就算係立體既 thomas 都做得唔係太似.

我多數都訂返美心的 thomas算, 因為樓下有得取, 唔洗怕溶, 另外, 美心蛋糕有信心既保證, 唔會難食. 反正我只會訂 thomas~!

民房

國民生產總值:24

Hi Moonchan,

I bouhgt a Thoams cake (3 pounds) for my son from Maxims and they offered 20% discount. We had an advnaced birthday party for my son yesterday and the cake is very tasty!

別墅

國民生產總值:533

Thx all
]

公爵府

國民生產總值:27605

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

pingpingbb
如果你只係for 3 個人, kiwi 就唔啱你, 佢要3lbs 起架, 你可以去東海堂or 美心睇下有無現成嘅, 因為預訂特別造型通常都好大個
[img][/img]

大宅

國民生產總值:3255

我自己整左個生日蛋糕比阿仔, 朱古力慕絲脆脆蛋糕, 大家睇下得唔得 :lol:

子爵府

國民生產總值:12388

Garry

味道如何?

別墅

國民生產總值:690

edgar ma,你整個cake好靚呀,我都有學過整cake,但批得唔靚呀,你好有心思.至於我bb生日會,我未訂呀,可能去美心訂"1"字cake啦,因特別嘛,加埋我有party card,可有78折.
:-D 8-) :-? :-P :-P

別墅

國民生產總值:550

wow!好得喎!!

真係好羨慕識做蛋糕既媽咪。Edgar好幸福啊。

Edgar媽 寫道:
我自己整左個生日蛋糕比阿仔, 朱古力慕絲脆脆蛋糕, 大家睇下得唔得 :lol:

大宅

國民生產總值:1933

garry,

簡直係勁呀
[img align=left]http://i77.photobucket.com/albums/j49/siuchuchu/BB3.gif[/img] My "小肥"

公爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

這是我在kiwi 訂給柏翹的生日蛋糕
[img][/img]

公爵府

garry
你好勁呀, 幾時整個我食呀?
[img][/img]

伯爵府

國民生產總值:16681

好媽媽勳章

好想食tim!!!

Edgar媽 寫道:

男爵府

國民生產總值:8788

勁...GARRY
我估條魚生日都買個CAKE係婆婆屋企食
[

男爵府

國民生產總值:7393

garry,

幾時開班教我地整呀!真係好掂呀!
Edgar媽 寫道:

大宅

國民生產總值:3255

我d 好水皮架咋, 生edgar 之前都鐘意耐唔時整下, cheese cake 呀, mousse cake 或者 fruit tart o既, 不過生左仔之後, 夾夾埋埋都整唔夠5個, 生疏晒喇, lee 個蛋糕入面係一層海棉蛋糕一層mousse, 第一次個海棉蛋糕失敗左要再整過, 好在屋企夠料, 唔係都唔知點算, 至於味道lor 喎, 我就唔鐘意太甜所以我d 蛋糕一向都係少甜, 我自己好like, 不過可能d 細路唔鐘意

下次你地入黎馬灣玩, 如果時間許可, 我整個比你地試下

大宅

國民生產總值:1143

edgar媽個cake我有份食, 冇生疏呀, 一樣係咁好味, yummy yummy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:144

So beautiful !!!

[url=]

大宅

國民生產總值:3025

我係美心定了個3lb thomas cake 咋!

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.