親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

2歲大BB可唔可以玩東京迪士尼既遊戲??

2歲以下唔駛比入場費,但係會唔會唔可以玩園內遊戲,因為年齡細工作人員唔比玩..??

大宅

Re: 2歲大BB可唔可以玩東京迪士尼既遊戲??

有年齡或身高限制的遊樂設施
disney land
 巨雷山
 飛濺山
 海狸兄弟獨木舟歷險
 小熊維尼獵蜜記
 艾芝迷你雲霄飛車
 高飛跳跳屋
 星際旅行
 太空山
 星星火箭
 大賽車場
disney sea
風暴騎士
 水上逗趣船
 地心探險之旅
 海底兩萬哩
 小胖的飛魚雲霄飛車
 史卡托的寄居蟹
 跳躍水母
 河豚氣球競賽
 旋轉海藻杯
 印第安瓊斯冒險旅程:水晶骷髏頭魔宮
 忿怒雙神
 驚魂古塔

除o左呢d, 其他只要由成人陪伴, 可以自已座穩就可以玩

男爵府

我囝囝2歲7個月(86cm) 時可以玩"小熊維尼獵蜜記" & "大賽車場",但當然要大人陪同坐一架喇
ss2003 寫道:
有年齡或身高限制的遊樂設施
disney land
 巨雷山
 飛濺山
 海狸兄弟獨木舟歷險
 小熊維尼獵蜜記
 艾芝迷你雲霄飛車
 高飛跳跳屋
 星際旅行
 太空山
 星星火箭
 大賽車場
....

洋房

我正係帶囝囝去disneyland玩過你所提及的小熊維尼獵蜜記
仲有一些game, 可以要求工作人員比你坐第一排的, e.g. 小小世界, 或者過山車

9月1日加價了
:-(

大宅

BK Milk勳章

我同個仔歲半去過, 玩咗 winnie the pool, 小小世界, 去埋hello kitty land 入面個 唔知??世界, 又係坐住架車响個山洞周圍遊咁, 之後番到香港就開始半夜狂 cry, 足足cry咗3個月前收聲<br>
我地係跟團, 第三日到咗富士山就開始半夜cry直至返到香港後3個月都係咁, 唔知係咪見到野, 又或者响disneyland d黑洞嚇襯
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

大宅

dodo214,
妳咪嚇我呀~ 我黎緊都會帶20個月囡囡去日本, 都會住富士山
妳住邊間酒店?

dodo214 寫道:
我同個仔歲半去過, 玩咗 winnie the pool, 小小世界, 去埋hello kitty land 入面個 唔知??世界, 又係坐住架車响個山洞周圍遊咁, 之後番到香港就開始半夜狂 cry, 足足cry咗3個月前收聲<br>
我地係跟團, 第三日到咗富士山就開始半夜cry直至返到香港後3個月都係咁, 唔知係咪見到野, 又或者响disneyland d黑洞嚇襯

大宅

BK Milk勳章

唔記得間酒店叫咩名, 剩係記得大旅遊巴去到山腳要轉細巴上去, 間酒店住房同食野既地方係分開兩座bldg, 房間的間係鐵門嚟既, 打開房門唔係對住對面房, 係望街既, 我試吓今晚番屋企搵吓有冇間酒店既名
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

曾經聽d導遊同係日本做過野/讀過書ge朋友講,富士五湖都係好猛,所以我帶bb去日本都無去到富士山。

大宅

BK Milk勳章

係呀, 我上年都係跟東x遊, 都有去過山中湖, 應該都係嗰間酒店喇,

洋房

可能跟團, 大多數都係住o個間酒店的

洋房

轉載 :
世界猛鬼酒店

曼谷 : Bangkok Palace Grand Diamond Royal Hotel
D'Ma Pavilion Hotel Siam City Hotel
Siam Bay Shore Ramada Garden Hard Rock Cafe
布吉 : Sheraton
多倫多 : Sheraton
日本 : 富士山山中湖新星酒店
東京Century Southern Tower 新宿太子
東京Hilton 東京Holiday Inn
台北 : 麒麟 Grand Hyatt 一樂園 Hilton (即而家的凱撒) 長虹
蘇州 : 東吳賓館
深圳 : 富臨酒店
馬來西亞 : GENTING HOTEL 雲頂酒店 Shangri-la 迷城
上海 : 新錦江酒店
澳門 : 財神酒店 新世紀酒店
新加坡 : LE-MERDIAN Pan Pacific
耶加達 : Shangri-la London : Airport's Le-Merdian  
馬尼拉 : Shangri-la
南韓 : 大明渡假村
香港 : 利景 九龍城富豪酒店 半島酒店

大宅

dodo214,

我知妳講邊間啦~ 我02年跟團去都係住呢間, 好彩無咩事發生, 個次兩公婆去, 不過, 今次帶小b去, 仲係得我一個人, 真係有d驚

dodo214 寫道:
唔記得間酒店叫咩名, 剩係記得大旅遊巴去到山腳要轉細巴上去, 間酒店住房同食野既地方係分開兩座bldg, 房間的間係鐵門嚟既, 打開房門唔係對住對面房, 係望街既, 我試吓今晚番屋企搵吓有冇間酒店既名

首頁

尾頁

跳至