意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92773

bb床 - 有無好介紹

複式洋房

國民生產總值:315

bb床 - 有無好介紹

如題

侯爵府

國民生產總值:23291

畀面勳章

Re: bb床 - 有無好介紹

0/3baby

男爵府

國民生產總值:5258

0/3baby Collection

連埋雙面唔同硬度嘅雙簧彈弓床褥,其實價錢一d都唔貴﹗

複式洋房

國民生產總值:315

咁, 除 baby outlet有九折, 知唔知邊到有更平? baby outlet 款式齏嗎?

有無聽過vertex, 新華賣$1199連床褥, 可以嗎?

男爵府

國民生產總值:5258

mc_rk,

我係之前uny大減價8折買架,如果妳唔係太急用可以等department store減價﹗(uny、西田、永安都有0/3baby)

baby outlet嘅0/3baby款式都算齊,妳可以上哂兩個website compare!

未聽過vertex唔知好唔好。

大宅

國民生產總值:2347

我有一張九成半新的0/3bb床,因我個女個半月先開始瞓(因唔o係屋企坐月),但瞓到唔夠3個月已經唔肯瞓bb床,要跟我地瞓大床,所以超新淨..
$700包床褥+bedding及加送於荷花買的音樂釣玩具,原價$300幾蚊,有興趣請pm我.於灣仔區交收

Model no : A16-T13BX
可到下面網址睇外型及資料
http://www.citybaby.com.hk/index2.htm
到產品目錄 > 住 > 嬰兒床 就可以睇到資料

大宅

國民生產總值:1293

mc_rk 寫道:
咁, 除 baby outlet有九折, 知唔知邊到有更平? baby outlet 款式齏嗎?

有無聽過vertex, 新華賣$1199連床褥, 可以嗎?

我剛在city baby訂了一張0/3 baby, 現在有85折!
http://www.citybaby.com.hk/

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.