義工
[2005年] 海洋公園一日遊

大宅

國民生產總值:4430

海洋公園一日遊

今日7月30日係女女一歲生日,我哋選擇咗去海洋公園一日遊,連62, 99, 老公, 姑仔, 賓賓, 侄仔, 侄女, 囡囡同埋我,一行9人去玩,比我想像中好,天氣ok,囡囡响兒童王國走嚟走去,好開心!! 騎馬仔同埋坐纜車都係女女既第一次,希望依d都能俾到佢美好既童年回憶啦

大宅

國民生產總值:4922

Re: 海洋公園一日遊

happylala,
唔好意思...遲左o添!補祝你囡囡生日快樂,健康活潑!
我囡囡22號生日我地又係去左海洋公園喎!不過我o個日就勁曬同勁熱,不過我地都一樣玩得咁開心,仲諗住冬天再去過!

大宅

國民生產總值:1004

Happy birthday to the babies of happylala and QutieBaby. We also went to Ocean Park on the 27th July to celebrate the birthday of my son. Yes, it's a happy trip and my son loves the panda, sharks, fishes, sea jelly so much! Ocean Park is a good place for kids.

複式洋房

國民生產總值:249

happylala,祝妳囡囡快高長大,幸福快樂!今日天氣好好喎,要盡情俾囡囡玩,順便認識更多嘢!我都諗住無咁熱同埋等囡囡行得穩陣d先去玩,我囡囡都係七月出世,大你囡囡10日(即20號)。

男爵府

國民生產總值:7862

好媽媽勳章

happylala,
祝你囡囡生日快樂,身體健康,聰明醒明~~

大宅

國民生產總值:4430

多謝各位媽媽既祝福,今日係七月份最後一日,祝各七月份既bb快高長大,聽聽話話。 :lol:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.