嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

bb床"玉"一事...請大家幫幫我...

請問bb床"玉"邊隻好呀!!
海馬既係咪一定要訂做?大約幾多錢呀??
係邊度訂?吉之島果d有無嫁??
我唔知bb張床幾大尺寸....點算好呀!!!

仔仔本身果張好薄..依家凹埋喇...勁急買呀...
請大家幫幫我... :-(

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: bb床"玉"一事...請大家幫幫我...

help..

男爵府

我係海馬訂o左張健康床褥, sales 話好多人訂俾 bb, 囡囡訓o左超過半年, so far 都無問題. 我係度番原先張床褥大小跟番一樣做, size around 24' x 31.5' x 3', 價錢 $29x, 十日起貨, 不過我唔知吉之島有無, 不如你打電話去是旦一間海馬問.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我度過我個仔果張應該係22'x41'x3'
係咪貴d呢甘樣...佢好似有好多種床"玉"嫁喎
係咪同佢講要健康床"玉"呀?有無好介紹?

該用戶已被刪除

大宅

我買吉之島厚身有邊果張床褥,都ok喎!好似24'X27' 九五折$248

複式洋房

本人的小B都用緊海馬,20.5"x38"x3"健康床褥$190.5,我覺得ok喎,訂做點都係好D,fit size d ma,又唔係貴!!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

多謝各位靚媽既協助!本人已在海馬成功訂左張健康床"玉"
size 22' x 41' x 3', 價錢 $220, 6日起貨
請問你地買果時係咪都係五折.因佢話本身要$440
依家半價先甘平..係咪真既呢?

大宅

我想問問你們訂那一系列的床褥,因我去問特硬3x6呎要$8xx,與你們的價錢差很大

THANKS!

民房

hi amyng,

我與妳一樣, 我太約記得也是差不多 HK$800 也是特硬. :-( 我是在上年 6月到買的

大宅

昨天行過灣仔海馬, 剛見人落貨, 有好多bb床玉, 我諗真係幾多人訂. 我自己就係黃埔訂左 3" 普通的, 都係 都 係 210, 另有一隻 4" 冬暖夏涼金海馬, 就 3 百 頭左右, 不過我覺得好硬. 因為計 bb 床尺寸, 個價可能會差小小不同, 送貨要收 $50, 所以我會自取, 坐埋 taxi 都冇佢貴. :evil:

伯爵府

好媽媽勳章

我昨天去海馬上水門市

我問:有無bb床玉?
個sales居然話:無 bb床玉架,要訂造

我:咁幾多吋 ?
sales:你鐘意幾多吋都得

我:個 size哩?
sales:你鐘意幾大都得 ?

我:價錢如何?
sales:視乎你訂的size有多大

答左即係無答

大宅

我都想知你地係咪貫3", 因為我問過有分3"同4", 而4"就一邊軟一邊硬, 而3"就無分, 4"要成$300, 3"應該平d, 而家唔知買邊隻好??

複式洋房

我剛剛去完海馬回來, 我訂22.5"X41"X4", 折後$260.5, 佢話10有得取!!!

大宅

我果張係36"x25"x4"都要$302, 所以唔知買4"好定3"好, 其實邊隻好用d??
cx293293: 你係邊間海馬買嫁?

複式洋房

我在西九龍中心那間海馬買, 我老公話唔駛4"厚, 我頭先去左改返3", 仲平D添$225.5咋!!! 都係O個隻健康床玉!

首頁

尾頁

跳至