跳至

首頁

尾頁

男爵府

小方包好鍾意撞頭...

佢大概八、九個月開始,
鍾意撞頭...即向後撞...
坐梳化撞都ok,因梳化背後軟,
但坐地下或其他地方,後面可能係硬的,
佢又撞,真係好鬼驚佢撞親呀∼
抱住佢,佢又係咁撞埋黎,有時真係俾佢撞到好痛呀∼

想知其他bb有冇咁架?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 小方包好鍾意撞頭...

siuyi,

臭b 8個月開始又係咁...我重笑佢係咪傻左呀...
佢直頭係無論o係屋企又好,出到街又好...總之後面有野佢都係咁自己用個頭向後撞...比人問我你個bb做咩...
我話佢玩緊姐...
佢早幾個月已經成日比佢個頭撞到~
試過幾次比佢撞中鼻樑...我即刻暈得一陣陣...
同埋佢最鐘意一野咁撞埋黎...真係人都din...
我地成日都話佢應該係苦練左鐵頭功好耐架喇!!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我亞b都係,我都以為佢傻傻地! ?-( ?-(

洋房

My bb too!

Last weekend, Ryan 撞頭 to my mouth tim, it hurts and "flying G" is coming. Very painful.

Is there any reason for doing this?

複式洋房

我個仔都係, 更撞更過癮,仲要抓上梳化背向後訓 激死我

大宅

我阿仔又係成日搵個頭撞埋我的嘴度喎! 撞到牙肉都腫左, 佢而家仲好鐘意撞個頭埋床pan 然之後向下拉發出"唧唧聲" 喎!! 真係激c

大宅

icesby 寫道:
我個仔都係, 更撞更過癮,仲要抓上梳化背向後訓 激死我

vinci都係, 不過佢多數都係撞床邊多d!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

Iiryss仲未呀.但咁睇發,係咪bb一到某個階段就會撞頭呢??同埋呢度post都係仔噃.....唔通仔先會,女係唔會o既

大宅

我諗女係文靜d, 唔會咁粗魯掛!!!
pamila 寫道:
Iiryss仲未呀.但咁睇發,係咪bb一到某個階段就會撞頭呢??同埋呢度post都係仔噃.....唔通仔先會,女係唔會o既

複式洋房

me 2
cookiegg 寫道:
我亞b都係,我都以為佢傻傻地! ?-( ?-(

民房

我個仔都係

別墅

咦,我個仔都係喎,原來bb有舖咁ge癮

首頁

尾頁

跳至
熱門主題