意見反饋
義工
跳至
[2006年] 我生左b仔lu...

伯爵府

國民生產總值:18347

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我生左b仔lu...

-( :-好開心

男爵府

國民生產總值:6661

Re: 我生左b仔lu...

chris:

Be Be出世就因為我發燒, 所以佢都有燒, 我103, 佢102, 又係有細菌感染, 要打一星期抗生素, 手仔腳仔全部插過曬, 抽左好多次血, 打完一星期抗生素, 會再抽血, 無感染就可出院! 放心啦!

ping

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:294

恭喜晒你呀 你好好地休息下啦,希望你同阿B快D出院呀

大宅

國民生產總值:3222

cylchris717,
恭喜, 恭喜, 又有一個8月媽媽生左!
唔好咁擔心啦, bb好快會返屋企o架~~~~
你都叫順利, 唔洗緊急開刀, 我見近來好幾個媽咪, 最後痛完都要開刀呀~~~
小心身體, 等bb回家後, 影多d靚相post上o黎分享下啦!

你係威院生, d醫生姑娘嬸嬸ok嘛?!
我諗好多將會去威院生的準媽媽都想知!!

男爵府

國民生產總值:6710

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

恭喜晒!! 你由3度開到10到都好快喎。
好好休息, bb好快無事架。
穿水24小時醫院唔會緊急開刀架?

大宅

國民生產總值:1150

bb出世了
不過威爾斯實在太離譜,你穿左胎水超過24小時是很危險的, 他們應早d幫你摧生的,大人同bb吾使受o甘多苦.

大宅

國民生產總值:2127

congratulations

唔好擔心咁多啦! 你依家休息多 d , bb 出咗院你有排忙呀!

祝 bb 早日健健康康出院 :lol:

我都會喺威院生, 希望都順順利利啦 :-P

民房

國民生產總值:48

好野,你終於唔使打催生針,bb就出黎啦,證明佢好乖乖啦!

真係估唔到同你咁有緣喺醫院撞到 我都係30日下午出院,bb有7磅呀!
當日我痛到下午6點半左右就生左lu,全個過程(入院至生產),
總共12個鐘,都算ok啦

不過當日真係要用痛到震黎形容,可能我又驚,真係震晒呀! :-(

你放心啦,bb咁乖一定無事既!!我會同你地打氣~加油呀!!

*多謝你喺我好痛苦既時候鼓勵我,又搣橙比我食~嘻 :lol: *

男爵府

國民生產總值:9612

cylchris717&kiwicc:
恭喜!恭喜!
又有8月媽媽生左呢!
祝你們的BB聽聽話話,健健康康!

cylchris717:
加油呀!BB好快出院陪你呢!

大宅

國民生產總值:3131

congratulations!! 希望我到時都撞到BK媽咪可以互相鼓勵la!! 好緊張ar!!! 希望我可以忍到痛 la.......!!!
kiwicc 寫道:

好野,你終於唔使打催生針,bb就出黎啦,證明佢好乖乖啦!

真係估唔到同你咁有緣喺醫院撞到 我都係30日下午出院,bb有7磅呀!
當日我痛到下午6點半左右就生左lu,全個過程(入院至生產),
總共12個鐘,都算ok啦

不過當日真係要用痛到震黎形容,可能我又驚,真係震晒呀! :-(

你放心啦,bb咁乖一定無事既!!我會同你地打氣~加油呀!!

*多謝你喺我好痛苦既時候鼓勵我,又搣橙比我食~嘻 :lol: *

侯爵府

國民生產總值:22402

恭喜你地呀, 可以見到自己既bb啦!!!
祝bb快高長大, 媽咪就修身成功!!!

我都好心急見下我個b!

大宅

國民生產總值:3222

kiwicc,
你都生左喇~~~ 恭喜你呀~~~
祝bb快高長大, 健健康康!

你就好啦, 有緣遇見到bk mami, 仲一齊食橙添!!
我都有dd貪心希望好似你咁生仔順利同埋遇到bk mami。

男爵府

國民生產總值:9513

恭喜恭喜 ~~

複式洋房

國民生產總值:359

恭喜恭喜 ~~

btw, 你如何跟bk mami 相認ga??

別墅

國民生產總值:726

恭喜晒呀~~
唔洗擔心咁多啦~休息多 d
祝 bb 早日健健康康出院

複式洋房

國民生產總值:161

恭喜哂呀!希望BB可以快d健健康康出院啦!
想問下你呢,剪會陰同埋聯針痛嗎?係咪陣痛
已經蓋過哂啦!打止痛針時又痛嗎?我都好快要
面對呢個經歷了(8月中),真係好緊張呀!

男爵府

國民生產總值:6143

恭喜晒!恭喜晒!
BB 好番可出院, 你唔好太擔心, 趁呢段時間好好休息啦

大宅

國民生產總值:1979

~ 恭喜恭喜 ~
痛左咁耐你都忍到, 勁 ar

別墅

國民生產總值:605

恭喜
好快就到我了 8月5日預產
呢幾日半夜 阿b都係度作怪 攪到我睡唔到
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.