自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有無睇今晚有線A台"怪談"話梁思浩前世係..

由 thunder_bunny 於 2006-07-31 10:24:37

佢有認係有$仔咩~~
我聽瘋show 多, 只知佢家人離開左佢, 佢出賣咩朋友呀~~
好想知喎~~

me too !!!!!!!!!!!!!!!!!!

民房

我有睇怪談, 但好假囉!!明明係香港人, 點解一處身台灣就會講國語, 又話全身要放鬆無雜念, 催眠緊果喎, 講國語即係個腦要譯返國語點講架啦~~好好地一個講廣東話既人點可能一受催眠就識得轉channel先~ 唔係應該講返自己語言既咩?! 或者佢講一d唔係國語~ 唔係閔南~ 唔係廣東話~ 我會更信囉~~ 唔通佢話我知前世實識講國語架咩?!?!?!果個姓楚女人, 成身豹蚊, 濃妝, 成個砵蘭街d企街咁既樣, 見到都覺得流流地, 仲要點會俾佢催眠......

仲有...佢話佢係有錢仔, 話佢家人離開佢...佢細個有無錢我唔知, 但好肯定佢老豆成日同我奶奶打麻雀...佢老豆都有提過佢, 而佢媽係佢細個果陣走左老, 話佢無理屋企人果喎...佢仲有個弟弟, 都仲同老豆一齊既...................咁究竟係佢家人唔理佢定佢唔理佢家人, 真係不得而知喇...

別墅

我同`老公都有睇,都覺得点解會噤奇怪 兩位主持會照講普通話 不過只噹娛樂吓咁睇
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

別墅

男爵府

畀面勳章

:evil:

男爵府

佢就想做菩薩腳下隻靈獸喇!我覺得佢太鍾意作大。雖然我冇睇呢個節目。

洋房

即係乜呀...靈獸??

大宅

大宅

佢以前講話十幾歲O既時候先至發現原來佢唔係父、母親生的,話係養子O黎喎

話乜野細時都奇怪父母對佢唔好、總之就冇對佢細佬咁好,後尾係入娛圈前幾年先至發現呢個真相,記得佢仲話同屋企人關係唔好但都照舊保持聯絡,念舊咁話。

佢邊句真、邊句假又有乜所謂?? who care???

娛樂新聞、娛樂過咪算囉
mamamiah 寫道:
Very唔like 呢個人,大話連篇,一出道就認係有$仔,而家又話係孤兒,重有,出賣朋友唔眨眼 :tongue: :tongue: :tongue:
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

大宅

之前(仲有施明)我同媽咪都會睇下,而家得梁思浩一個,個節目就越來越假。又去第二個國家拍真實靈異事件,真係咁好彩有咁多靈異事件俾佢拍到!?假到死!

子爵府

我老公話係呃神騙鬼
我就當古仔咁睇咋

珍珠宮

畀面勳章

我都好想知係咩事,佢出賣朋友 ?-(

我日日都聽"phone show快活人"架

713050 寫道:
由 thunder_bunny 於 2006-07-31 10:24:37

佢有認係有$仔咩~~
我聽瘋show 多, 只知佢家人離開左佢, 佢出賣咩朋友呀~~
好想知喎~~

me too !!!!!!!!!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至